Moja mama ma vnutri kocúra, ktorý chodi aj von kade-tade. Nie je ani zaočkovany. Ani labky mu neumyva. Vždy keď k nej moj 3 ročný syn príde, kocúr skočí na neho, normalne ma škrabance na tvári. Ani nemôže prejst ani si sadnúť hneď ide po ňom , išla som len na WC a už plač. A moja mama sa tvari že sa nič nedeje. Už som jej povedala že či čaká na to než mu vyškriabe oči? Moja mama ma proste radšej kocúra než vnuka.
tiez mam macku a mala uz schytala skrabanec.. nie je to o tom ze ma radsej macku .. ona s tou mackou zije zrejme roky a ty tam chodis na navstevu ..co od nej chces aby sa ho zbavila? si daj na decko pozor .. alebo vypusti macku von kym si tam ... macka len tak nezautoci -nerobi mu tvoje decko nahodou zle? alebo neublizil jej ?
@syslik81 Len si sadol za stôl že si da čaj a ja som isla na záchod, mama sedela v kuchyni.
Ma ho 2 týždne.
Keď ho ma 2 týždne, tak asi ešte ani on nie je zvyknutý. Na tvojom mieste sa dohodnem s mamou, že keď tam budete, bude proste vonku alebo zavrety niekde kam vy nepojdete. Ak nie, neprídem a basta. Vyriešené.
Máš auto? Ponukni sa mame že ju odvezies k veterinarovi aby kocúra zaočkoval a odcervil
Jednoduché riešenie, vysvetliť mame čo je podľa teba OK a keď sa ti nepáči nechoď tam.
@pribinak Ona ma tiež auto nie je to ziadna starenka. Ja som na kocura zabudla lebo sa mi chcelo cikat a nikde som ho nevidela v momente by letel von. Kocur sa len hra tak skáče po nohách, mama ma v kuchyni lavicu tak tam skočil a hneď na maleho. Keď mi poskriabe oko ani očkovanie nepomôže .
Povedz mame, že keď prídete, bude kocúr zatvorený v inej miestnosti a nebude mať k vám prístup. Ináč neprídete. Ja milujem mačky a mám 3. Ale aby škriabali 3 ročné dieťa do tváre?!!! Neexistuje!
To je aky kocur maly ci velky?? My mame kocura 3ryzfne 4mesacmeho z ulice a co sa ho dcerka nanosi stale ma rukach a kocur nic vobec. On niekede vystrci pazuriky pri hre. Ale neskriabe urcite len tak ze zamerne. Velky stary kocuri ked pridem ku kamoske do bytu skor zalezie akoby skocil na niekoho
@h2 Ja mam tiež rada mačky, len mi je z toho smutno že mama kocura hneď nedala von, keď je tam syn. To je všetko. On je v rodine najmenší tak na neho skáče. Len som na mamu vyletela...zbytočne problémy.
Malý je , on ja len hra je strašne blaznivy ako z divokych vajec... Aj na mna skočí mne to ale nevadi pokiaľ mi nechce liesť po nohe.
Musím sa naučiť že ho treba hneď dat von.
Ved je to pubis kocur. Hraje sa. Nech mama ma doma co chce. Ukamenujye mna tu ale vase deti nie su stred vesmiru. Tak nechod k mame.
Mali sme v dome mačky, behali aj v záhrade, Ale keď prišli dnu, umyli sme im paprčky.
Keď sme sa s nimi hrali, občas pazúrikmi zadrapli. Ale malým deťom neublížili. Rozumeli nám.
Dohodnii sa s mamou, že prídeš k nej až vtedy, keď pôjde s kocúrom veterinárovi. Zaočkovať ho, odčerviť. Tými škrabancami môže dieťaťu ublížiť. Škrabance radšej hneď vydezinfikovať liehom.
To je ešte malý pubertiak ten kocurik. Je hravý, to je normálne. Stačí ho zabaviť hračkou a nebude skákať po ľuďoch. Po kastracii sa ukludní.
@majkakvet Ano, stred vesmiru sú mačky a psy😁.
Nie sú stred vesmíru ale sú členmi rodiny a treba sa im tiež venovať. Nie vyhodiť von lebo pridem ja🤷♀️
Pises, ze je aj vonku, tak ho jednoducho dajte von a je po probleme. Kocurik podrastie, ukludni sa a budu partaci. Mne sa zda, ze si si myslela, ze sa maly pohra s kocurikom, lebo moznost dat kocurika inde je, len to nevyslo podla Tvojich predstav, tak sa jedujes
@aandrea9 Ale on chodi normalne von, lebo sa vnutri vykaka a vycika...čo uz urobil.
@mk1111111111 Hej kocura dam malemu na hranie keď ma pazury jak jastrab.
Chceš mi povedať, že nemá vnútri macaci zachodik?
Kocúr nie je hračka. Na hranie s kocurom sú mačacie hračky. Pierka na udicke napríklad.
@aandrea9 Nie nemá.
Tak to treba napraviť. Stačí mu raz ukázať, kde to WC má a bude chodiť tam. Mačky sú v tomto učenlivé.
Hračky na tiež, je len blaznivy. Ako vidime tak niektorim vadi keď vyhodim to ubohe zviera von 😁. No ja neviem ale mama pustí sliepky, kocur beha s nimi a potom sedi za stolom. Tak som asi fajnova...ale aj som sa zasmiala ked si mama isla dat topanky a mala tam nacikane. A vadi mi keď si niekam sadnem a som cela chlpata...brr.
no len sa z toho nepototo... malému sa zjavne nič strašného nestalo, aspoň o tom nepíšeš, riešiš len kocúra. Je to mamina domácnosť, môže tam mať čo a koho chce. Keď sa s ňou nevieš dohodnúť na určitých pravidlách (ale nie spôsobom, akým komunikuješ tu, že sa všetko musí podriadiť tvojim požiadavkám), tak k nej na návštevu nechoď, pozývaj ju radšej k sebe
Prepáč, ale ak si mama zaobstarala kocúra a má ho v dome, teba do toho nič....je to jej domácnosť, nie tvoja....a ten 3ročný už nie je bábätko čo sa nevie brániť.....mačka ho isto nepoškriabala z ničoho nič....buď ju išiel pohladkať alebo sa s ňou chcel hrať....treba syna naučiť aby sa s ňou nehral, nehladkal ju, ak k nemu príde s niečím aby ju odohnal, nie s rukou ale niečo zobrať a zahnať sa po nej....mačka prestane, naučí sa že nemá po ňom skákať.....ak k nemu príde postaviť sa, niečo do ruky zobrať a zahnať sa po mačke....tá automaticky utečie a naučí sa na neho neskákať ani k nemu chodiť.....nauč syna brániť sa, s takou mačkou sa stretne aj vonku a nie vždy budeš pri ňom....ale logicky ak ho poškriabala, nebolo to z ničoho nič....musel ju ísť pohladkať alebo sa s ňou chcel hrať, urobil prudký pohyb a mačka škrabla....
Nech ma čo chce ale keď na to zabudnem tak nech ho da von keď tam bude malý to je všetko. Ten kocúr byva vonku normálne. A už jednu mačku má 8 rokov ta je z toho kocura na nervy a maleho si ani nevšimne.
Ako tak čítam tuším si niektoré rozumiete viac s mačkami ako s ľuďmi . Keď syn pôjde k babke poviem mu nech nerobi prudke pohyby🤣. Ja som s mačkami vyrastala, len s príchodom alergii ich už veľmi nemusím. Nazaj neviem čo ste také vzťahovačné a nie veľmi príjemné. Aby ste neskončili ako ta mila teta so Simpsovcov čo ma vela mačiek 🤣. Ďakujem za normalne odpovede a aj za tie čo ma rozosmiali. Pekný deň.
Tak tam nechod, či