Prosim poradte mi som zufala. Nedala som pozor vbehla mi dnu macka a vycikala sa mi na novy gauc. Uz som to suchala vsetkym moznym ale stale mam pocit ze to citit. Prosim tie co mate macicky poradte nieco ucinne :(
U nás pomohlo vysuvhat octovou vodou a následne potrieť alkoholom tomu sa mačky vyhýbajú. Naša to urobila raz keď bola v strese.... Z gauča to absolútne necitit
@anjelicek26 neviem ci oznackovala ci vycikala. V podstate tomu ani nechapem,pretoze je to vonkajsia macka :( rovno ma gauc a stalo sa. Este ze som si to vcas vsimla, ja som to suchala s jarovou vodou, peroxid vodika aj octova voda. Ale skusim ten detsky sampon a fen.
@sense tu octovu vodu som vyskusala a citim :(
Tak musíš skúsiť ešte raz a dobre vyvetrať... A potri alkoholom po nejakom dní dvoch by to malo zmiznúť. Sú na to ale aj špeciálne produkty
Vytepovať
@lilyianka akurat som to chcela napisat alebo by mohol pomoct este aj parny cistit. ono sa daju napriklad aj v chovaku kupit take spreje vonne, na taketo nehody a zahladenie zvieracieho pachu. mozno by som skusila nieco take kupit
Hnusoba 😖 aj naša civava oznackovala gauč tak som tam nastriekala ocot zriedeny s vodou a nič necítiť
No ked pisem podla seba tak 5o este budeš cítiť chvíľu.. to ako keď po psovi som umyvala, už nemám čo cítiť a furt to cítim uz aj zo seba. Medzi ďalšími pokusmi počkaj a riadne vyvetrať, kľudne seba umy, a potom chod...Ak tak vytepovat, tie molitany keď nacucnu hneď to nevypachne, nevyschne.
Existuje v drogerii specialny pripravok proti pachom.
Veru aj mna napadlo to tepovanie, uz som rozmyslala ze nechcem ten gauc😁 ja som alergicka na pachy
Fuuuj od mačky ...to bude iný puch a ešte takej vonkajšej....skús aj tepovaciu penu nastrieľať keď nepomôže tak ozaj už len si teper požičiat
@alexka89 veruuu :( ja po pravde nenavidim zvierata v dome/byte a hnevam sa na seba ze som nedala pozor
@0silvia0 och dakujem ti velmi pekne
Požičaj si tepovac. Nič iné tu nepomôže.
Oznackovala ci vycikala? Kazdopadne mierny roztok soda bikarbona a navlhcit povrch by malo rozpustit zvysky mocu a potom vysuchat do sucha... rovnako by mal pomoct detsky sampon a proste vydrhnut, dolezite je potom vyfenovat, nech sa nespravi taky ten kruh... ja som tak rada, ze to nase nerobia uf...