Ahojte žienky, máte niektorá túto mačku v byte? Aké sú Vaše skúsenosti?
@maciatkolulu je, to čo je? to je krásny mačiak..fiha, ten je fešák
@1angelika byuera sice nadherne ale kamoska mala a teda chlpy mali ze vsade ale uplne vsade a to absolutne doslova a to vysavala poctivo kazdy den ale ajtak mne osobne by to vadilo...
@karolinakr ragdollik♥️kocúr
@kulumulu123 mačacie chlpy sú skoro vždy,tieto sú lepsie lebo sú jemné...ale tak,človek s tým musí rátať.
@kulumulu123 veď to ma odrádza tie chlpy všade ale strašne na to láka. A ja som ešte nemala mačku vôbec tak neviem čo to obnáša ..🙂
@1angelika ja mám obyčajnú cicu a tiež chply všade. Je jedno akú mačku, okrem Sphynx plznu asi všetky .
@maciatkolulu nádherný mačec 😍
@maciatkolulu krasny kocurik a ako pekne oddychuje vedla psika
@maciatkolulu Je nádherný 😍 Nevieš nakoľko toto plemeno alergizuje? Syn by ragdolla strašne chcel ale muž má miernu alergiu na mačaciu srsť.
suseda mala ..ale ona sa moc nestarala a tak ju mala zachuchlenu celu ... vcera sa moja mlatila na dvore s mackou tak som tam vybehla a tam uplne nadherny ragdolak huhnaty velky ..a zrejme dalsi sused lebo zapiskali a ten sa rozbehol domov .. takze je to macka aj dnu aj von - je na tebe akurat sa treba naozaj starat a cesat
Pekná macka
@lb1984 😻
@1angelika osobne ak ti nevadia chlpy tie sú fakt ze všade lebo on je všade..... neexistuje zavrieť niektoré z dverí lebo doskriabe a umrauci sa k smrti... ale zasa je to naucenlivejsia macka akú som kedy mala aj najviac znesie- kúpila som ho pre moju mrnavu v 2 rokoch a tam predsa len ta úplná jemnosť nieje a je taky akoby menej dochadzavy co je niekedy aj k dobru .....
@maciatkolulu ja môjho cesem ako príde mne sa skôr zdá keď porovnám obyčajnú macku, perzsku macku a jeho ze on púšťa tých chlpov akosi pomenej keď som mala perzsku ma išlo..... tam to je šialené neceses a máš také chuchvalce a len vystrihujes. Naproti tomu u neho sa mi nestalo žeby sa mu ten chuchvalec urobil a to ho cesem o 90% menej ako ju.
@katka700 vieš čo,ťažko povedať,napríklad ja som bola silno alergická na mačky,ako dieťa,puberta,ako dospelá som mala britku,už mi nebolo skoro nič,potom dlho žiadna mačka a teraz táto naša obluda kráľovská a nemám problémy,pokiaľ nepcham nos do srsti,čo niekedy ťažko odolať takému kožuchu. Vtedy trošku kycham,ale žiadna katastrofa. Plus záchod je manželov🤣. Ale osobne by som s dieťaťom do takého Rusku asi nešla,alebo k niekomu vyskúšať. Lebo potom čo,bude člen rodiny a mal by ísť preč....
@lb1984 perzanku som nemala,ale keď je tento náš viac cesany,menej chlpov lieta,mal už aj dresy,ale žiadna katastrofa,verím tomu,že perske sú náročnejšie na starostlivosť. Ragdollikovia majú jemnunku tu srsť,ťa vleze ale všade😅
@maciatkolulu nadherna
@lb1984 krásna
@maciatkolulu toto je moja frajerka..našla som ju na internete..Keby som bola chlapec, tak ju pozvem na rande..Laska na prvy pohĺad..Tieto mačky su krajšie ako ludia niektorí .. Nádherne plemeno..Tvoj ciciak by sa ku nej hodil 😸
@karolinakr krásna 😍 a to je s PP?
Radgolky sú fakt svkelé mačky aj povahovo . Moja kamarátka má , a keď ku nej prídem , najprv si ma vždy obzerá , sadne vedľa mňa a kuká a pootm zrazu ju mám na kolenách a lísa sa. Aká idem od nej ani nevravím 🙂.
Ja som mala v nedávnej minulosti maiskú mývaliu mačku ( kocúr ) , najlepšie zviera čo som kedy mala a to som milovníčka psov. Môj kocúr bol naozaj veľmi veľký ,mal 12 kg, ale bol to taký polopes, nesmierne prítulný a aj inteligentný . Veľmi rýchlo sa učil , za obdobie 16 rokov čo som ho mala sa nestalo že by niekoho poškriabal , alebo doslovne napadol , pohyboval sa aj po dvore , nebol kastrovaný ale vôbec mi v dome neznačkoval .
@1angelika to neni moja, len som si ju vyhliadla ..
Na IG je majitelka dvoch ragdolliek Eevee & yoshi celkom sranda sledovat, jednu hnedu a jednu sivu ma
@karolinakr kebyže Nie je tieň nás kastrovany,neviem,či by sme oddolali 🤣😉
@1angelika áno,máme,milujem ho,len treba cesat a cesat a cesat a aj tak sú chlpy všade,inak som lepšiu mačku nemala♥️a vychádza top so vsetkymi