Mačka od včera nežerie

kristina2015
10. dec 2020

Ahojte milovníci zvierat. Chcem sa opýtať mačička mi od včera nezerie ,inak je dosť maškrtna . V priebehu dňa jej dám hoc kedy wiskas ,granulky ma stále ,sem tam šunka, masko.Vodicka denne čerstvá . Vždy všetko doslova zosrotovala na pockanie,no od včera plne všetko a nič .Príde k zradlu ,kukne na mňa zamnauka a odíde .Inak vyzerá byť spokojná nie je podráždená ,alebo že by ju niečo bolelo. Ma cca pol roka

kiki68
10. dec 2020

@kristina2015 volaj vet a porad sa ze co , ci prist alebo pockat

anjelicek26
10. dec 2020

Ak do jednej nezacne zrat, urcite ju vezmi k veterinarovi, ci nezozrala nieco, co ma zaseknute v zaludku a proste to neprejde.

margaretka_
10. dec 2020

Skus jej na zaciatok pozriet do papulky ci nema problem tam. Ale ak nebude jest, ries to s vetom. Macicka nemoze dlho hladovat. Drzim palce 🙂

kristina2015
autor
10. dec 2020

Ďakujem pravdepodobne ešte dnes poletím inak vyzerá byť spokojná cupka si nožičkami hore dole aj pospi ,všetko ako zvyčajne len to zradlo nechce . Nemnauka nie je podráždená príde mi rovnaká

kristina2015
autor
10. dec 2020

@anjelicek26 Snáď mi nezozrala vianočnú guľu,teda kúsok z nej, už mi ich pár potlkla ,ale snáď by mačka taká sprostá nebola či? A asi zrejme by ju aj čosi bolelo ? Prvá mačka toto čo mám .

anjelicek26
10. dec 2020

@kristina2015 ano macata su blbe rovnako ako kazde ine male dieta :( Nasa ako mala pojedla kopu hraciek s playmobilu, museli sme to poodkladat vsetko, lebo si nedala pokoj a stale to lovila a jedla 😵

kristina2015
autor
10. dec 2020

@anjelicek26 😬 no nič pôjdem k vet😳

medeaa
10. dec 2020

@kristina2015 kaka, cika normalne? treba kontrolovat stolicu a moc. A kludne moze byt taka "sprosta", ze zjedla co nemala a mohlo to ublizit, cicusky to obcas spravia pri hre. Inak Whiskasom by som nekrmila, su lepsie granulky, ktore su cenovo dostupne ale kvalitou uplne inde, napr. Applaws (ja objednavam zo Zoohitu aj konzervicky aj granulky, maju dobre ceny). A inak ja surovym maskom nekrmim, ale vraj ho treba bud tepelne spracovat alebo premrazit predtym, nez ho das macicke, asi kvoli parazitom.

kristina2015
autor
10. dec 2020

@medeaa Surové nedávam sem tam jej dávam kuracinu normálne uvarenú . Teraz ma v miske kuracie mäsko v dalsej tu kapsicku plus granule v tretej a nič. Áno granulky mám drahšie okolo 20 e dávam za balík ale kapsicky už wiskas kupujem

kristina2015
autor
10. dec 2020

@medeaa Stolica vyzerá byť normálna tvrdá nebadam na nej krv aj cikala

diewcatqoo
10. dec 2020

@kristina2015 mas ju kastrovanu? Ak nie, nemoze byt, ze bude nastupovat ruja? Moja macka, kym nebola kastrovana, tak vzdy den-dva predtym, nez to zacalo, nic nejedla...

kristina2015
autor
10. dec 2020

@diewcatqoo Nemám zatiaľ bude mať cca pol roka

kristina2015
autor
10. dec 2020

@diewcatqoo fúha to letí pozerám knižku 8 mesiacov bude mať

kristina2015
autor
10. dec 2020

Neuveríte ale práve žerie 😅😂😂trúba bola na mňa nasratá asi ,trošku sme sa pohrali, dala som jej to pod nos ,omocila palcom nufak a pustila sa do toho😂😂😂 🙏

diewcatqoo
10. dec 2020

@kristina2015 nasa to prave prvykrat mala ako 8 mesacna. Takze je mozne, ze sa to blizi. Aj ked v zime to casto nebyva, skor v jari.
Tak super, ze zacala zrat.. snad to bol len jej truc 🙂
Inak, nechcem vyryvat, ale whiskas jej nedavaj, ani sunku moc nie...

missviolet
10. dec 2020

@kristina2015 kludne mohla zozrat :|

missviolet
10. dec 2020

Inak ak ma 8 mesiacov tak ozaj treba rozmyslat uz nad kastraciou v dohladnej dobe 🙂

kristina2015
autor
10. dec 2020

@missviolet Ja s ňou zajtra istotne pôjdem nech ju pozrie ešte aj vet hneď ráno . Zozrala pol kapsicky ten apetít nie je taký aký bol normálne ,ale stále lepšie niečo ako nič. Teraz keď vie že idem zatvárať napr posteľ mi tam schválne skočí a musím čakať kým vylezie . Urazila sa ,lebo som jej nedovolila prepínať YouTube 😂😂 nechápala prečo ide z takého malého prístroja hudba😂😂 tak labkami preskakovala skladby. Taká zlatá je nerada by som bola keby sa jej niečo stane. Takže zajtra istotne ešte pôjdeme na kontrolu a budem sa pýtať aj na tu kastráciu .

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maria037
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristina2015
autor
10. dec 2020

@nikolka1986 Kupujem rôzne značky ,vždy všetko zozrala ,ale mám aj inú skúsim ešte takto . I tak ju vezmem nech ju pozrie vet.Lebo ozaj sa ľúbi nazrat nikdy nevymyslala. Už keď som otvárala kapsicku a zbadala ma ,hned bola pri nohách a nevedela sa dočkať ,teraz? ....

medeaa
10. dec 2020

@kristina2015 veru, ako pise @diewcatqoo, na mieste je aj otazka, ci je cica kastrovana, lebo ak prichadza ruja, ozaj sa moze stat, ze kvoli tomu nema chut do jedla 🙂