Mačka na mojkanie

mogaa
7. sep 2021

Chcem prítulnú mačku, akú poradíte?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucik90
7. sep 2021

@mogaa jednoznačne Ragdoll 🙂

anjelicek26
7. sep 2021

Toto neni o rase, ale o povahe... treba si vybrat maciatko podla toho, ako sa sprava v kolektive -idealne je lenive, stale spiace, tie "akcne" aktivne jasiace sa nikdy az take mojkacie nebudu, to su proste lovci ;) To chce proste lenivca s bruchom hore, ten ma mojkanie rad...

kacena4
7. sep 2021

no my mame lenivca ale na ruky ci mojkanie absolutne nie je utecie a schova sa. skor to chce od macata si ho naucit na mojkanie...

mogaa
autor
7. sep 2021

@lucik90 nevieš kde sa dá kúpiť?

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
7. sep 2021

macka je macka :D bud ma naladu alebo nema naladu :D to nie je plysak ani pes :D a to jen nieco co sa mne na nich paci :DD

lucik90
7. sep 2021

@anita1978 skúste pogoogliť... Ja mám 4 mačky: britskú striebornú, ragdoll a dve obyčajné. Najmaznavejšia je ragdollka, táto rasa to má v povahe. Pri mačiatkach domácej mačky nikdy neviete, akú bude mať v dospelosti povahu. Každé mačiatko je zvedavé a hravé. To už potom radšej dospelú mačku, tam už je to jasné 🙂

21oktober
7. sep 2021

@lucik90 moja sestra má dve ragdollky a jedna je naozaj veľmi prítulná ale na druhú treba sa veľmi opatrene , keď nechce, pazúre frčia u nej riadne a teda väčšinou nechce. A to sú sestry.

vellllo_70
7. sep 2021

Ja mám kocúra,ktorý prítulný teda vôbec nie je. Občas okolo neho stačí prejsť a sypí. Ale naopak mačka je prítulna. Stačí aby som ju ohlásila Agatka pod a už letí klbko malé. Potom sa motá okolo nôh a občas aj sama na mna vyskočí. Rada sa hra s vlasmi a volám ju kadernicka 😂😂 ako je spomínané vyššie naozaj to závisí od povahy mačky.

shallimar
7. sep 2021

Na mackysos.sk majú aj sekciu hľadá sa domov a tam sú vyobrazené mačky a s popisom o povahe.

ivaa_
7. sep 2021

Máme mainsku myvaliu 🙂 hrozne sa tuli, stále potrebuje byť s nami . Keď náhodou zatvorime dvere mnauka pokiaľ ho nepustíme 😊 stále sa k nám tisne

dzulli1980
7. sep 2021

Odporúčam main coon 👍

1katus1
7. sep 2021

@anjelicek26 ideálne zohnať Garfielda 😉

h2
7. sep 2021

@mogaa Ahoj, odkiaľ si? Mám mačičku na darovanie, je to mojkacie zlatíčko.

liusa82
7. sep 2021

My sme mali siamsku aj dlho žila aj bola velmi pritulná dokonca až moc by som povedala aj vtedy ked nebolo treba.Mala taký ritual že vždy ešte pred spanim ked som sa natrela telovým mliekom tak počkala a ked som bola natretá tak rýchlo ešte vyskočila na mňa sa tuliť😀 teraz by som chcela britku bielu lenže tie sú asi také studené povahy ale nevadi

vellllo_70
7. sep 2021

@h2 bože to je krásna cicka 😍 ten neodolateľný pohľad 💗

karolinakr
8. sep 2021

@h2 tá má nadherné očká

queen_el
8. sep 2021

je to aj o povahe, ale napriklad perzske mavaju taku povahu, aj nasa je taka ze by sa stale mojkala, ale to je macka "gaucova" t.j. prespi cely den na gauci :D

aandrea9
8. sep 2021

@liusa82 mame britku 8 rokov. Je to taký flegmatik, tvári sa, že nikoho k šťastiu nepotrebuje, nosenie na rukách neznáša...😆 to ale neznamená, že si nevie pohladenie užiť. Aj studené cumaky potrebujú lásku 😊 kdesi som čítala...Britka je dáma, která se bude s váma povalovat. Občas se i přitulí. Presne to sedí 👍

liusa82
8. sep 2021

@aandrea9 ved práve toto som aj ja čitala o britkách že sa neradi nosia na rukách.A toto práveže ja rada robim pestovať v náruči.Lebo tá siamka bola zvyknutá mi vyliezť na hrud labky dala okolo mojho krku a priadla a spinkala🙂 tak ak naučim aj tuto od mačiatka na to.No uvidime

nelinka888
8. sep 2021

prečo práve mačku ? 🙂

h2
8. sep 2021

@nelinka888 A čo iné navrhuješ? Mačky sú veľmi populárne domáce zvieratá. Práve pre to, že sú také prítulné a "mojkacie". Škrečky, zajace a ostatné domáce hlodavce také nie sú. A psík je síce super, ale je náročnejší a nie každý má možnosť mať ho doma. Ani vtáky a plazy nie sú veľmi "mojkáči", hoci, samozrejme, môže sa aj taký medzi nimi vyskytnúť. Ale mačka je vždy príjemnejšia na dotyk, než napríklad korytnačka. 😃

mogaa
autor
8. sep 2021

@h2 ahoj pri Trnave bývam

h2
8. sep 2021

@mogaa Ahoj, to nie je ďaleko. Chcela by si ho? Teda, ju, je to slečna.

lobic
9. sep 2021

na mna napriklad macka posobi tak, ze clovek aby sa jej doprosoval aby ju mohol mojkat, mam osobnu skusenost aj so psom aj s mackou tak viem povedat 🙂

lusyyy36
9. sep 2021

@anjelicek26 vôbec nemáš pravdu. Mame lenivu, nonstop spiacu macku a ta sa teda nebude mojkat. Radsej kdesi zaleze aby mala svaty pokoj a mohla spat 😃

lusyyy36
9. sep 2021

@queen_el mame perzsku a vôbec sa nechce mojkat. Ma rada svoj klud, zalezena cely den, minule som ju pol hodinu hladala a nasla som ju v kumbale na 2.policke na kufri

queen_el
9. sep 2021

@lusyyy36 tak je to aj o povahe,a j nasa ma rada svoj klud ale kazdy den si "vynuti" aj mojkanie :D kazda macka je ina

romanadam1626
23. nov 2023

@mogaa jednu takú vymojkanú mám doma.
Az by si chcela. Je to 6 mesačný kocurik, velmi rad sa hladká. A veľa pradie 🙂