Mačka a deti

30. máj 2023

Zienky prosím Vás tie ci mate doma vnútri mačičku, a máte deti , v pohode reagovali deti alebo im začali aj dáke alergie? 🙏
Syn je alergik no a ma alergiu aj na roztoče, a všetko možné [ ale mačku netuším] skôr asi nie keďže sestra ma mačku a nemá ma ňu syn žiadnu reakciu .. ale mám ešte ročnú dcérku..preto sa toho kus obávam..
Ďakujem za skúsenosti ;)

dzulli1980
30. máj 2023

My máme dvoch kocúrov ... dcéra v pohode, žiadna alergia ... mne sa rozbehla alergia na mačky, odkedy ich máme.

divokykonik
30. máj 2023

My máme mačku od narodenia malého, krpec nemá žiadnu alergiu.

kacena4
30. máj 2023

ja mam alergikov astmatikov. macka nam nevadi vobec

refly
30. máj 2023

Ja som tiez z rodiny alergikov a macky mame bez nejakych problemov. Na druhej strane mam katastrofalnu alergiu na hlodavce a niektore psi. Z jedneho psa nic a s druhym nemozem byt v miestnosti ani 5 minut. Asi je to individualne.

akvi
30. máj 2023

Ja mám alergiu na mačky ale odkedy ich mám v dome, tak už nereagujem skoro vôbec. Akurát si nesmiem oči posuchat keď som hladkala mačku, ale to normálne nerobím, umývam si ruky, keď sa s ňou domojkam. No a samozrejme nemá prístup do spálne, tam sa snažím držať bezchlpovu zónu 😁

autor
30. máj 2023

Ďakujem vám zienky 🙂
A prosím Vás tých chlpov je naozaj tak veľa z nich? :D jediná vec ktorá má odrádza

akvi
30. máj 2023

Chlpov z mačky je u mňa minimum, oproti chlpov zo psa 😂 Kým sme mali len jednu mačku, ja som nevnimala nejak že by chlpy po dome lietali, ako jasné, tam, kde rada spala, tam áno (odporúčam plyšové stoličky aj gauč, z toho idú chlpy úplne perfektne dole). Pes je úplne iné, to som neverila, že to bude až taký masaker. Mačka je pohoda.

divokykonik
30. máj 2023

U nás chlpy veľmi nie sú, avšak vysávame byt každý deň. Keď pĺzne, niekedy nachádzam chumáčiky, ale nie je toho veľa.

cyberk
30. máj 2023

Tiez vysavam kazdy den, ale tych chlpov je milioooon 🙈 staci, ze len prejde okolo a ako idu slnecne luce cez okno krasne vidno trasu lietajucich chlpov… ale asi zalezi aj od rasy, my mame britsku (kratkosrstu)…