Zienky prosím Vás tie ci mate doma vnútri mačičku, a máte deti , v pohode reagovali deti alebo im začali aj dáke alergie? 🙏
Syn je alergik no a ma alergiu aj na roztoče, a všetko možné [ ale mačku netuším] skôr asi nie keďže sestra ma mačku a nemá ma ňu syn žiadnu reakciu .. ale mám ešte ročnú dcérku..preto sa toho kus obávam..
Ďakujem za skúsenosti ;)
My máme mačku od narodenia malého, krpec nemá žiadnu alergiu.
ja mam alergikov astmatikov. macka nam nevadi vobec
Ja som tiez z rodiny alergikov a macky mame bez nejakych problemov. Na druhej strane mam katastrofalnu alergiu na hlodavce a niektore psi. Z jedneho psa nic a s druhym nemozem byt v miestnosti ani 5 minut. Asi je to individualne.
Ja mám alergiu na mačky ale odkedy ich mám v dome, tak už nereagujem skoro vôbec. Akurát si nesmiem oči posuchat keď som hladkala mačku, ale to normálne nerobím, umývam si ruky, keď sa s ňou domojkam. No a samozrejme nemá prístup do spálne, tam sa snažím držať bezchlpovu zónu 😁
Ďakujem vám zienky 🙂
A prosím Vás tých chlpov je naozaj tak veľa z nich? :D jediná vec ktorá má odrádza
Chlpov z mačky je u mňa minimum, oproti chlpov zo psa 😂 Kým sme mali len jednu mačku, ja som nevnimala nejak že by chlpy po dome lietali, ako jasné, tam, kde rada spala, tam áno (odporúčam plyšové stoličky aj gauč, z toho idú chlpy úplne perfektne dole). Pes je úplne iné, to som neverila, že to bude až taký masaker. Mačka je pohoda.
U nás chlpy veľmi nie sú, avšak vysávame byt každý deň. Keď pĺzne, niekedy nachádzam chumáčiky, ale nie je toho veľa.
Tiez vysavam kazdy den, ale tych chlpov je milioooon 🙈 staci, ze len prejde okolo a ako idu slnecne luce cez okno krasne vidno trasu lietajucich chlpov… ale asi zalezi aj od rasy, my mame britsku (kratkosrstu)…
My máme dvoch kocúrov ... dcéra v pohode, žiadna alergia ... mne sa rozbehla alergia na mačky, odkedy ich máme.