Mačacie škrabadlo

monciika
9. sep 2022

Ahojte, máte niekto skúsenosti s mačacim skrabadlom z Wishu ? Vyzerá byť dobré, ale neviem či to objednať alebo nie. Už má jedno z normálnej stránky ohladom škrabadiel, ale ešte by som mu kúpila aj to z Wishu. Ďakujem za každú radu.

ivana3111
9. sep 2022

@monciika ahoj ,nemám skúsenosť z wish ale mame skrabadlo značky fe and rea https://www.mall.sk/odpocivadla/feandrea-macaci... a je naozaj kvalitné, robustné, aj pre väčšie plemená/viac maciek ...mali sme aj lacnejšie ale to sa nedá porovnať tá kvalita 🙂 keď máš peniaze navyše radšej investuj a máš pokoj minimálne na 5-7 rokov pre mačku.

refly
9. sep 2022

Tieto iste predavaju aj na lokalnych strankach, aj v petshopoch. Je to pomerne smejd. Domceky su malinke ako pre maciatko, labilne, sisal tenucky...
Mame jedno fakt kvalitne skrabadlo kupovane na vystave a drzalo sa 17 rokov. Okrem mojich maciek som mala asi milion na docaske, takze dostavalo zabrat. Potom sme kupili jedno za 50€ z lokalnej stranky, ale vyzera to byt ten isty vyrobca, ako tieto wishove. Do dvoch rokov bolo kaput. Sisal sa predral prakticky hned, vrchna "vezicka" sa zlomila pod vahou 4kg macky. Ked kocur skocil do... takeho toho kruhu iba s latkou, na spanie, tak prekotil cele skrabadlo.
Ako... Macky sa vedia na tom vyblaznit, ale je to spotrebny tovar. Za chvylu znicene.

refly
9. sep 2022

Ja mam tento model
https://odpocivadla-a-skrabadla.heureka.sk/tect...

Je to taky odpad, no....

monciika
autor
9. sep 2022

@ivana3111 jooj to je nádherné 🥰 ako v bavlnke

monciika
autor
9. sep 2022

@refly aha, ďakujem krásne. Veď to že na fotke to môže vyzerať dobre a na živo tie látky sa hneď dotrhaju. Naozaj radšej priplatiť a vydrží to dlho. Ďakujem

refly
9. sep 2022

@monciika o latku ani tak nejde, ten plys je vsade rovnaky. Skor to, ze konstrukcia samotna je mizerna a cele je to hrozne malinke. Naco domcek, do ktoreho sa dospela macka ani omylom nezmesti? A tie "policky" su tiez len tak-tak. Ak mate statneho kocura, tak aj ta policka mu bude mala.
Skoda, no. Najst decentne skrabadlo je dost umenie. Pozrite sa vzdy na hrubku sisalu - toho lana. Tie kvalitne maju take hrube, aj 1cm na priemer. Aj z fotky je to vidiet, ake je to mohutne. Tie vydrzia vecnost. Len je to potom aj hrozne drahe :/

monciika
autor
9. sep 2022

@refly môj kocúr ani tie domčeky nechce, ale zas nechce len samotnu dosku dole a tam na tom to lano. Mame také obyčajné, kde je dole domček potom dve nohy s lanami tam ten kruh a hore jedno kde leží. No ale chcem niečo väčšie, kde by bolo trošku väčšie na ležanie a viac toho, o tie domčeky nejde a samozrejme ma zaujima aj to lano ake je hrubé, zatiaľ škrabadla čo sme mali tak vydržali všetko aj látky aj laná. No len mam vyberaveho kocúra tak nechce hocičo 😆

maria1989
10. sep 2022

@monciika popozeraj skrabadla paradise v zoohite, vydrzia aj par rokov a par maciek.

monciika
autor
10. sep 2022

@maria1989 ďakujem pekne 🙂