Ahoj, kto ma doma micky, ako davate prec chlpy z oblecenia? Mam susicku, mam ten lepivy rolovac, pocula som ze su take gulicky a da sa to k pradlu do pracky. Poznate, funguje? Lebo uz aj ked operiem, muzove cierne tricka su samy chlp. Vdaka
@luciab987 najdi si toto niekde https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07PTPRJC... odporucaju to macaci milovnici. Je to opakovatelne pouzitelne a funkcne. Setri to v dlhodobom horizonte peniaze.
Ja síce mačku nemám, no veci z čierneho oblečenia dávam dole tým lepiacim odžmolkovačom
Ja som. Mala 3 mačky, a pravdupovediac ak niekam idem, chlpy idú so mnou, neriešim to už absolútne
@luciab987 doma uz nenosime ani nekupujeme(na doma) cierne oblecenie 🤣🤣🤣
Zarucene nieje nic aspon ja som zatial nenasla
Rolky, cesat ako pisali vyssie
A super je navlhcena gumenna rukavica
Podla mna sa macacich chlpov neda zbavit 😂 to je tak divny materiál. Mame teda 2 macky. A kazda ma ine tie chlpy, neviem ci to suvisi s ich farbou a este aj kazda plzne inokedy 🙈 Ale nase nemaju pristup do celeho domu, to by ma trafilo. Este je moznost prisposobit muzove oblečenie farbe macky a zrusit cierne veci 😂
Tak dakujem za rady, aplikujem co sa da 😃
@kittykat22 máme a fakt funguje 👌
Ahoj, tie guličky som kúpila na ali, ale vôbec to nepomáha, mačky sa s nimi hrajú teraz 😀. Mne pomáha mačky raz do týždňa dobre vyčesať furminátorom a tak každý druhý deň ich prečešem aj normálne. A lepivé valčeky mám, odporúčam tie gumené, čo sa dajú umývať - mám z Pepca.