Baby viete mi poradit prestahovali sme sa do podnajmu, u otca som mala rok odlozenu postel ktora bola vonku a zakryta, lenze spavali na nej macky volne zijuce vonku.,, dako som si to neuvedomila nakolko som to videla iba raz a postel sme si prestahovali, povysavali a vykefovali octom. Muz ma zrazu ako keby stipance od komara su dost velke a svrbia.,, a dnes si uvedomil, ze vzdy rano po prebudeni ma nove. Okolo pasu ma cca 4 stipance tvrde a velke.,, rano sa opat zobudil na ruke a dokonca aj na prste.,,, postel hned ideme vyhodit, lenze v byte su koberce mohlo sa to dako rozsirit? Ja nemam nic.,, mozu to byt blchy? Som na nervy za dva tyzdne rodim ;(
Macacie blchy nie!!! Mala som doma a dokonca liezli po mne a ani jedna ma neustipla. To iba keby od nejakych ludi priniesli. Plostice to budu. Tie je problem najst. Jedine vystriekat cely dom.
@celibatka mohli by ste mi poradit, ten pripravok ste normalne pouzili doma, nie je tocicky a nebezpecny. Dakujem
Ano,môžu to byť blchy....štípance od blchy spoznáte podľa svrbiaceho červeného fľaku často s krvavou bodkou uprostred.Všetko povysávať ,poumývať,oprať,ožehliť a v lekárni si kúpte prípravok ,,Neostomosan,, zriediť podla instrukcií farmaceuta a rozprašovačom vystriekat celý dom-byt.My sme po vystriekaní boli celá rodinka 2 hodiny na čerstvom vzduchu vonku na dvore 😀 ale,chvála bohu
Neostomosan zabral na 100%....hned na šup 😀 nám blchy do domu priniesla mačka.Vela šťastia 🙂