Ahojte mozno mi poradite.
Uz ani sama neviem ci ma vztah na dialku nejake benefity , predsa 40 km je celkom dost , ale zas nieje to az tak velmi nehorazna dialka. Ale sama neviem ci v tom mam pokracovat alebo sa mam rozist. Neviem ci sa mi oplati sa stretavat este dalej kedze spoje mam trochu biedne tym ze musim prestupovat..... poradte mi mam to ukoncit alebo mam dalej byt vo vztahu a kaslat na tuch 40 km....
Tak otazne je v akom stadiu mate vztah. Ak v tom vidite buducnost a lubite sa tak zacnite spolu zit. Osobne by som taky vztah nemala.
a tvoj vyvoleny za tebou nechodi? Ci len ty k nemu?
Ja a manžel sme boli 1200 km od seba keď sme sa spoznali, dokonca pár mesiacov aj po svadbe.
Ty musíš vedieť o čom je váš vzťah!
Určite pokračuj vo vzťahu 40km nie je veľa. Nepoviem kebyže máte medzi sebou 100km ale 40fakt nie je veľa to zajazdis za 45minut. Ak partnera máš rada tak si ochotná za ním cestovať, tak v čom je problém?
Niekto chodí 40km do roboty každý deň....
Istého času som mala vzťah na DIAĽKU s veľkým D ! Vyše 6000km .. a možnosť stretnúť sa ? Žiaľ nulová. Rozišli sme sa lebo to nemalo zmysel 😞 veľa pre mňa znamenal ale načo sa takto trápiť ?
Záleží len a len na tvojich prioritách. Je pre teba priateľ dôležitý? Chceš ho mať aj ďalej za priateľa a teda pre to aj niečo urobiť? Ak ti za tú námahu nestojí, asi naozaj nemá význam s ním ďalej strácať čas.
som si myslela že diaľka je viac ako 40 km...čakala som skôr 400 km...
Poviem ti že 40 km je taká ideálna vzd. Máš svokru aj dostatočne ďaleko a aj dosť blízko... 😉
Nato aby ťa chodila kontrolovať a vysedávať u vás každý deň - je to dosť ďaleko ale aby si jej odniesla deti na opatrovanie cez prázdniny to je tak akurát
@lussy170 40 km je vztah na dialku? Tak to si musis hladat partnera zo susedstva 😆. Moj brat sa ozenil s dievcatom z opacneho konca republiky. Ja som nikdy nemala priatela blizsie ako 30 - 40 km. A nikdy som to nebrala ako vztah na dialku. Drzim palce, nech to vyjde. Taka dialka nic nie je 🙂
40 km chodím do práce 🙂
Zrejme ukoncit,lebo ak by si bola zalubena,tak tych 40km prejdes aj peso,len aby si ho aspon 5 minut videla. Ako dlho sa stretavate,ked uz takto uvazujes?
40km nie je vztah na dialku. On nechodi za tebou? Nemozte sa stretavat niekde na pol ceste? Ono vztahy,kde sa malo ludia stretavaju maju aj svoje uskalia,ze partnera az tak dobre nespoznas.
Toto vobec nie je dialka a laska teda prekonala uz aj vacsiu dialku 🙂
Pozeram, mas 21 rokov. Aj ja som v tvojom veku mala 'vztah na dialku' - 2700 km 😂 vydrzal tri roky a nerozisli sme sa kvoli vzdialenosti 😂 ukonci to, vasa laska asi nie je dost silna, ked 40km robi problem
40km??? Veď to je nič. Nie je tam iný dôvod???
To akoze fakt? 🤪 Moj muz je z Talianska a ked sme spolu zacinali chodil za mnou takmer kazdy vikend 800km, myslim, ze 40km zvladnete ak sa mate radi ;)