Má tento vzťah budúcnosť?

anonym0001
29. dec 2019

Ahojte, mam asi pol rocny vztah s muzom, s ktorym sa poznam roky. Vzdy sme mali dobry kamaratsky vztah, takze ked sme sa dali dokopy, tak to bolo pre mna uplne prirodzene. Odkedy som s nim, mam zdrav. problemy (zapaly). On mi pomahal, ako mohol. Problem je, ze ani po pol roku spolu, stale nepoznam nikoho z jeho kamaratov ani rodiny. Ani neviem, ci o mne vedia. Volny cas travime oddelene. Pride za mnou raz do tyzdna. Ked niekam ide, nikdy ma neberie so sebou. Akoby nechcel, aby som bola sucastou jeho zivota. Sviatky travime kazdy zvlast so svojimi rodinami. Rozpravali sme sa o vztahu a vie, ze chcem deti, on povedal, ze to v najblizsich rokoch neplanuje. Ked som sa pytala, ci si vie so mnou predstavit buducnost, tak nevedel co povedat. Nad takymi vecami nerozmysla. Zaujima sa len o svoje konicky. S inymi zenami sa nestretava ani nekomunikuje. Som z toho nestastna, lebo vidim, ze sa postupne odcudzujeme. No ja by som potrebovala vztah, kde viem, ze sa to niekam ubera. Mam 36, stravila som roky na zoznamke, takze viem, ake je tazke v tomto veku stretnut niekoho "pouzitelneho". Myslite si, ze mam si hladat niekoho ineho, alebo mam nanho cakat? Mozno je to nanho len prilis rychlo?

anita6666
29. dec 2019

@anonym0001 ja by som si položila otázku na základe čoho ten vzťah vznikol??? Na čom bol postavený,prípadne kto s tým vyrukoval,že "vzťah"?

barboritta
29. dec 2019

Nema to zmysel.najdi si niekoho ineho,sama citis,ze to nie je ok.inak by ta to ani nenapadlo.v tvojom veku nemas cas cakat niekolko rokov,ci to bude ine

anonym0001
autor
29. dec 2019

@anita6666 bol to moj napad, dlho sme si pisali, on bol ten, co mi denne pisal. Pomahal mi s chlapskymi robotami, ked som si nevedela poradit. Myslela som, ze ma o mna zaujem, ked mi stale vypisoval a vzdy prisiel, ked som ho potrebovala. On si vtedy vztah nehladal, ale ani sa mu nebranil. Je pravda, ze keby som to nezacala, z toho pisania by nikdy nic nebolo.

mondolina
29. dec 2019

@anonym0001
A čo robíte keď si za tebou odskočí raz za týždeň?

anos18
29. dec 2019

@anonym0001 daj na svoje pocity,ak cítiš,že to nie je ono,tak počúvaj ten hlas.

janinah
29. dec 2019

Neklam samu seba,v tomto veku už nemáš čas strácať čas s takým "vzťahom"...má ťa poruke,raz za týžden ťa znesie /predpokladám,že kvôli sexu/,ale o láske či budúcnosti a rodine s ním nemôže byť ani reči.

anita6666
29. dec 2019

@anonym0001 tak to je jasná odpoveď,ty si bola iniciátor,nie on....on sa popri tebe len vezie,ale vážne to určite neberie,takže ja by som to na tvojom mieste skončila,ak chces rodinu...na užívanie a zahnanie nudy by som si ho ponechala...

clarke
29. dec 2019

Na rovinu sa ho spýtaj že ako to berie celkovo on ze ako berie co je medzi vami... Ze ci ta ľúbi a ze ci ta niekedy zoznámi s rodinou a potom podľa toho uvidíš ako zareaguje

veronikaszabova
29. dec 2019

Nestracaj cas - 1x tyzdenne, to ozaj?
Keby mu islo o seriozny vztah, uz by ta niekam vzal, zoznamil s niekym,... nie si iba pretriasol vajcia 1x do tyzdna.

zanalab
29. dec 2019

Mozno si len milenka.Ked je to take zahadne

dilino
29. dec 2019

no pišeš mám zapaly zapaly u ženy vznikajú ked ma on chyti niečo od nejakej ženy a prenesie to na teba nema nijaku inú tak prečo ťa nikdy neberie zo sebou nepoznáš jeho kamáratov asi prečo aby si sa nedozvedela že ťaha to na dve strany ak ma len jednu partnerku iba teba odkiaľ by si dostala zapaľ ked doteraz si nič nemala až ked si s nim niečo mala zdravotne problémy to vyriešili to nieje vzťah to je kamáratstvo z výhodami raz za týždeň pride niečo porobi a zato dostane to čo potrebuje a pomimo toho ma vzťah s inou to si len nahovaraš ty že nič z nijakou nemá prečo ked to s tebou mysli vážne ťa nevzal aspoň za kamáratmi lebo sa boji že sa nájde nejaký jeden čo ti povie pravdu toto nieje vzťah to je kamáratstvo a má aj výhodu vieš ak ma nejaku tak preto chodi raz do týždňa ak by ťa skutočne miloval tak ak sa nedá každý deň tak aspoň každý druhý deň by prišiel raz to týždňa aký že to môže byť vzťah ma nejaku preto chodi raz do týždňa žeby to jej nebolo nápadne tak preto raz do týždňa niečo si vymysli tu vzťah deti,žiť spolu pod jednou strechou to nikdy nebude neklam samu seba a hlavne chráň sa ked s nim ideš spať aby ti nedoniesol pliagu čo nikdy nevyliečiš mysliš si že zdravý chlap a stáči mu sex raz za týždeň no to ešte väčšiu rozprávku som nepočula hovori ti nemám nikoho sama pišeš ja som to chcela on ani veľmi nie iba sme si pisali aka je vzdialenosť kde býva on a kde byvaš myslim v km koľko vás od seba deli ale o láske s nim nesnivaj ani o deťoch tak občas nejaka párty nejaka Silvestrovska zábava ale vzťah určite nie on ti pomôže niečo okolo domu a dostane to čo chce on a odijde preč ste vyrovnaní a takto stracaš zbytočne čas a nehovoriac o chorobe no fuj to sa to oplati niekoho si zavolať za málo penazi niečo urobiť ako riskovať zdravie a koľkým takým nasľuboval to už ty nevieš čo ked si iba uživa a hodi niečo na teba chráň si zdravie len aby si nezostala tehotná bez neho ved ti nič nesľuboval, bez penazi a dietatom sama a potom tu budeš vyplakavať že nemáš na jedlo, kde bývať, a nedava ti výživne lebo veľa tu takých bolo nič si nesľubuj a nestracaj s nim čas nema to vyznam.

iffushka
29. dec 2019

@anonym0001 ahoj, zažila som niečo podobné, tiež som si dlho nahovarala, že máme vzťah, že bude dobre. Nakoniec som rázne ukončila kontakt a on si nikoho nehľadá ako dovtedy, tiež som bola iniciátorom ja.

marca12
29. dec 2019

@anonym0001 nie,nema to buducnost. Ak mas spravneho chlapa po ruke,nemusis sa pytat,kam smeruje vas vztah a podobne prisprostaste otazky. Spravny vztah sam od seba niekam smeruje aj bez reci a planov. Cudujem sa,ze v tvojom veku to uz nevies. Ludia by mali zahodit mobily a prestat si vypisovat. Vsade naokolo vidim taketo pripady. Cez pismenka a chat super,ale spolu nevedia byt. Takto budu asi vyzerat vztahy o 10 rokov. Ziadny fyzicky kontakt,ale zerave mobily.

lussyl5
29. dec 2019

@anonym0001 Ako na zoznamovanie s rodinou a veľké plány je pol roka skoro,ale akurát čas na nejaké spoločné aktivity,niekam si vyjsť,mi príde skôr zvláštne že voľný čas trávite oddelene.Skús navrhnúť nejakú spoločnú aktvitu.Spozornela by som keby sa veľmi bránil.Chodievate niekam spolu reštika,prechádzka v parku či spoločné nákupy?Ak nie skús to navrhnúť ak sa bude veľmi brániť treba spozornieť či niečo neskrýva.Jednoznačne by už mal nastať posun niekam,spoločné výlety a tak.Ja by som povedala tak,ak sa ani do roka neudeje posun niekam či nejaká zmena dala by som minimalne vážnu debatu čo ďalej.

anonym0001
autor
29. dec 2019

@lussyl5 ano, ked mi zdravie dovoli, chodivame na vylety, kultura a pod. Nie je to len o sexe. Vacsinu toho pol roka som sex ani mat nemohla. A on napriek tomu vzdy pride. Spolocnym akciam sa nebrani, vzdy pride, ale len ked ja nieco vymyslim. On sam nikdy s nicim nepride. A ked poviem, nech nieco navrhne, povie ze hej, nabuduce. Ale nikdy s nicim nepride.

lucyluv
29. dec 2019

Zo skusenosti, nema to zmysel. kamoska takto bola dlho s jednym, stretavali sa obcas, mali sa radi, podla jej slov, ze ma ju rad a nema ziadnu inu, ze sa boji vztahu. A po rokoch, ked mu konecne dala ultimatum, ze bud to ukoncia alebo budu mat normal vztah, vysvitlo, ze akurat nabuchal inu mladu. No hrozne daco, ona uz mala svoj vek, aj gyn problemy a deti ziadne :( takto s nim zahodila roky zivota.

deti95060810
29. dec 2019

keby si napísala že máš o 10 r. menej tak by som ti napísala aby si to nechala len tak plávať a ako bude tak bude....ale vzhľadom na tvoj vek by som hľadala radšej ďálej a nečakala kým si mladý pán rozmyslí. čo vlastne chce...nevyzerá to na vzťah ani nie preto že ťa nechce zoznámiť s rodinou, ale to ako sa vyjadruje o budúcnosti s Tebou.....
Ešte otázočka koľko má rokov dotyčný muž?

eliska13
29. dec 2019

@anonym0001 nie, nemá načo strácať čas jasne Ti povedal, že deti a rodinu zatiaľ nie.mate dosť rokov na to, aby ste spolu bývalí už to je znamenie, že to je zle.

anonym0001
autor
29. dec 2019

@deti95060810 dotycny bude mat 34.

liz_lemon
29. dec 2019

@anonym0001 pises, ze ho poznas roky, ale nepoznas ziadneho jeho kamosa ani rodinu, divne nie?

clarke
29. dec 2019

@eliska13 tiež si myslím s tým bývaním... keď by ju ľúbil tak by s ňou chcel tráviť každú minútu alebo aspoň párkrat od týždňa by sa videli... Z jeho
strany žiadna iniciatíva... Len ona furt vymýšľa program a on nič... Asi by sa mala zamyslieť ci on ju vôbec ľúbi ci ako lebo furt ju môže brat iba ako výhodu ze to a to a pritom pre neho nemusí znamenať tak veľa ako on pre ňu...

deti95060810
29. dec 2019

no ak ty máš 36 a on 34 tak si pre neho stará...také je myslenie chlapov.... isto ťa má len ako zálohu, lebo zaľúbený chlap je priam až doterný - chce byť so svojou milovanou takmer stále...
skús sa poobzerať po niekom inom....držím palce.

milenke
29. dec 2019

@anonym0001 skoro som odpadla pri čítaní že máš 36rokov... Ja ze to píše nejaké 17rocne dievča....
Nestrácajú čas s nim! Prosím ta ver si trosku... Šťastie na teba kdesi čaká...

lussyl5
29. dec 2019

@anonym0001 neviem väčšina báb to vidí ako beznádejne,zase polrok vzťahu ešte nie tak veľa by som počkala trocha tak ešte 3 až 4 mesiace zhruba,tak asi po roku by som už čakala od neho nejaké to plánovanie spoločnej budúcnosti alebo vyjadrenie v zmysle že si ťa chce zobrať alebo takéto niečo.

lussyl5
29. dec 2019

Baby neviem čo si niektoré predstavuje chodia spolu iba pol roka ledva ju spoznal a už má chystať svadbu alebo ako?

judar
29. dec 2019

Si len 1x do týždňa buď zabiják na jeden deň alebo len trtkačka nič viac nič menej :D

evitka83
29. dec 2019

@anonym0001 myslim, ze po pol roku ti nikto neda odpovede na take otazky. Je rozdiel travit cas s niekym ako kamarat a ako partner. Pre neho je to ako zaciatok. Osobne u nas bola takato seriozna debata po 3 Dovtedy tiez nevedel odpovedat, len ja som mala tak nehak tusaka, ze sa mi oplati pockat a netlacit. Spolocny cas a vikendy sme spolu zacali travit pravidelne asi po roku. Po 2 rokoch sme spoznali vzajomne rodinu. Skor je to len o tom, ze teba tlaci cas v tvojej hlave kvoli veku. Aj keby ti dal pozitivne odpovede teraz, nikto ti nezaruci, ze to tak aj dopadne. Cim viac budes tlacit na pilu, tym viac sa bude stahovat.su otazky, na ktore maju malokedy ludia rovnaku odpoved v rovnaky cas.

marca12
29. dec 2019

@lussyl5 vo vyssom veku byvaju vztahy intenzivnejsie povacsine. Ved mnoho parov sa prechodi 8 rokov a viac spolu,rozchod,novy vztah a do roka svadba. Ak mas 36+ tam uz nemas cas chodit 3-4 roky a cakat,co z toho bude.

marca12
29. dec 2019

@lussyl5 nejde o dlzku vztahu,ale intenzitu. Iniciativa je len z jej strany. Ona ho vola,on nevymysli nic. Su spolu raz do tyzdna. Ja nechapem,kde zeny chodite na takychto chlapov a ked uz aj vidite,ze je to nanic,este sa budete uistovat na fore a naivne cakat,ze niekto predsa len napuse,ze pockaj este a uvidis. Samozrejme,ze sa neda byt spolu denne,ale aj my sme zacali spolu chodit,ked sme obaja uz pracovali a kazdy v inom meste. Ale vzdy sme sa vedeli zladit a hlavne chceli,aby sme aspon chvilu kazdy den spolu boli. Vsetko sa da,len tu chce iba jedna strana a uprimne,co do zivota cakat od chlapa,ktory sa nevie rozkyvat. Potom budu mat dieta a bude tu vyplakavat ako jej s nicim nepomoze

lussyl5
29. dec 2019

@marca12 Vec pohľadu,ja mám 35 deti zatiaľ žiadne,vzťah asi jednoročný veľmi nádejný,ale netlačím ponáhľať sa niekam lebo "mám roky" je blbina detičky by som tiež chcela ale nie za tú cenu že "otecko sa nevydarí"Radšej ostanem bez detí alebo adaptujem ako pokaziť si život len pretože čím skôr dieťa.Priorita je aby chlap za ktorého sa vydám bol ten správny.My s mojím sme akurát v štádiu že sa bavíme v náznakoch o spoločnej budúcnosti.Ale je pravda že veľa báb po 35 spanikári že "pomóc som stará" nechá si spraviť dieťa od idiota a potom tu na fóre nariekajú že majú ťažký život.Ja sa prikláňam k opatrnosti aj za cenu že vlastné dieťatko sa nestihne.