Má tento sen znamenať niečo zlé?

vikiii32
18. nov 2024

Auojte. Túto noc sa mi sníval sen a nedá mi naň nemyslieť. Bojím sa, že môže niečo zlé znamenať. Bola som tam ja s mojou krstnou, s ktorou si veľmi rozumieme, rozprávali sme sa a na stome sedela čierna mačka a pozerala na ňu. Myslíte, že to má niečo zlé znamenať? Čierne mačky predsa prinášajú smolu, nie?
Vopred ďakujem za všetky odpovede

magic08
18. nov 2024

http://snar.svetozor.eu/me16.html
klud, je to len sen 🙂

liesik
18. nov 2024

Neznamená to absolútne nič, bol to čisto iba sen 🙂 Fakt si týmto netreba robiť zbytočné vrásky, nikomu to neprospieva. 😉

thirstymonk
18. nov 2024

Hej, znamená to, že si jednoduchá.

marhulka13
18. nov 2024

@vikiii32 hiiii a ja mam doma čiernu mačku, čiže mam stále smolu?

maranco
18. nov 2024

@vikiii32 mozog sa regeneroval, tak si triedi myšlienky a vznikajú aj divoké sny
Boh už v dnešnej dobe nepredpovedá budúcnosť prostredníctvom snov.

cialota
18. nov 2024

@thirstymonk jednoducha preco? 😀
inak ale ozaj netreba verit snom. keby to robim zakazdym, ked sa mi sniva nejaka prkotina, tak mam stres level 3000 😀

diewcatqoo
18. nov 2024

Jezis, mne sa dnes snivalo, ze som chodila s Kalinakom (starsim) a ze sme spolu planovali nejaky statny prevrat 😳
Normalne nocna mora 😵‍💫

thirstymonk
18. nov 2024

@cialota No však preto, že veri snom. :D

terezkaarthuramax
18. nov 2024

Nemôžem povedať že sa nič nemôže stať, lebo sa takéveci proste dejú. Je to však len náhoda. Stalo by sa to, aj kebyze ten sen nemáš.Ale snov sa báť netreba.. ja mavam napriklad aj veľmi zlé sny.a veľakrát si ich pamätám. Výklady snov su ale blbosť nie je to pravda. Kedysi som sa o to dost zaujímala a väčšina tych výkladov sa nepotvrdila.
Mačička je krásne zvieratko a kto ho ma tomu robi radosť

terezkaarthuramax
18. nov 2024

@maranco presne ako hovoriš

xsuzannex
18. nov 2024

Ak sa ti zvyknu plnit snytak ok, zaoberaj sa tym.. ak nie tak sa na to vykasli.
@thirstymonk a jednoducha preco? Su ludia co sa im sny plnia, resp upozornia ak sa ma stat nieco zle.. a vedia uz co v tych ich snoch znamenaju niektoré veci.. moja sestra je jednou z nich.. nezazijes, nepochopis..