Má niekto strach z tmy?

10. feb 2023

Ma niekto tiež strach z tmy?
Keď idem k otcovi mám plne gate a maximum strachu, lebo on byva v oblasti kde nie su pouličné lampy ako v meste
Tam je tma a len ked suchne vietor mam pred infarktom
Da sa to nejak prekonat a aj ta paranoja ze v tme sa niečo stane?
Furt mam baterku a svietim okolo seba ako blazon

januska12323
10. feb 2023

1. Choď keď je ešte svetlo
2. Ak sa ti má niečo stať, stane sa aj cez deň

autor
10. feb 2023

@januska12323 nie vždy sa da isť keď je svetlo, aj teraz som u neho, musim ist na wc ktore je vonku ale ja sa hrozne bojím a to som zamknutá a vsade rozsvietene

mesiacikluna
10. feb 2023

aj ja sa bojím, ale snažím sa sústrediť nato, že idem domov a čaká ma tam teplo domova, ale je to ťažké nemyslieť

autor
10. feb 2023

@mesiacikluna kiež by to bolo tak ľahké

pribinak
10. feb 2023

A čoho sa bojíš?

tululu
10. feb 2023

Existuju take ciapky so svetielkom,nimi si pekne posvietis,kam sa pozeras 🙂

mesiacikluna
10. feb 2023

ja som sa to časom naučila, ale je to ťažké, i ked ja sa bojím duchov :D ale neee ja pozerám strašidelné videá a preto si namýšľam

bloger
10. feb 2023

Každý má strach z tmy. Kúp si nejakú čelovku. Aby si vždy mala dostatok svetla. Sirtuáciu zhoršuje aj to šetrenie miest a obcí. Ideálne ale je ísť s niekým. Ak je taká možnosť.

autor
10. feb 2023

@pribinak
@bloger sama sem viem ísť jedine
Ja mam baterku+ svetlo z mobilu ale ja sa aj furt otacam musim vidiet okolo seba

bloger
10. feb 2023

Keby sa dalo išiel by som s tebou. Aby si sa tak nebála. Viem aké to je zlé. Dobré je mať aj niečo na obranu. Nejaký sprej po ruke alebo tak. Nech ťa Boh žehná a ochraňuje. Kdekoľvek pôjdeš. Skús sa aj pomodliť to pomáha.

torrente
10. feb 2023

Nie, nemá. Skôr z toho že do niečoho narazím, alebo zakopnem atď.

katka700
10. feb 2023

Nepríde mi to ako strach z tmy ale z toho, že nevieš čo sa v nej skrýva. Doteraz si pamätám ako sme s kamoškou boli na chate WC bolo vonku a báli sme sa keď sme tam pred polnocou išli.

macekovam
12. feb 2023

ahoj napis mi