Ma niekto tiež strach z tmy?
Keď idem k otcovi mám plne gate a maximum strachu, lebo on byva v oblasti kde nie su pouličné lampy ako v meste
Tam je tma a len ked suchne vietor mam pred infarktom
Da sa to nejak prekonat a aj ta paranoja ze v tme sa niečo stane?
Furt mam baterku a svietim okolo seba ako blazon
@januska12323 nie vždy sa da isť keď je svetlo, aj teraz som u neho, musim ist na wc ktore je vonku ale ja sa hrozne bojím a to som zamknutá a vsade rozsvietene
aj ja sa bojím, ale snažím sa sústrediť nato, že idem domov a čaká ma tam teplo domova, ale je to ťažké nemyslieť
@mesiacikluna kiež by to bolo tak ľahké
A čoho sa bojíš?
Existuju take ciapky so svetielkom,nimi si pekne posvietis,kam sa pozeras 🙂
ja som sa to časom naučila, ale je to ťažké, i ked ja sa bojím duchov :D ale neee ja pozerám strašidelné videá a preto si namýšľam
Každý má strach z tmy. Kúp si nejakú čelovku. Aby si vždy mala dostatok svetla. Sirtuáciu zhoršuje aj to šetrenie miest a obcí. Ideálne ale je ísť s niekým. Ak je taká možnosť.
Keby sa dalo išiel by som s tebou. Aby si sa tak nebála. Viem aké to je zlé. Dobré je mať aj niečo na obranu. Nejaký sprej po ruke alebo tak. Nech ťa Boh žehná a ochraňuje. Kdekoľvek pôjdeš. Skús sa aj pomodliť to pomáha.
Nie, nemá. Skôr z toho že do niečoho narazím, alebo zakopnem atď.
Nepríde mi to ako strach z tmy ale z toho, že nevieš čo sa v nej skrýva. Doteraz si pamätám ako sme s kamoškou boli na chate WC bolo vonku a báli sme sa keď sme tam pred polnocou išli.
ahoj napis mi
1. Choď keď je ešte svetlo
2. Ak sa ti má niečo stať, stane sa aj cez deň