Má niekto reálnu skúsenosť s porobením?

12. dec 2023

Má niekto reálnu skúsenosť s porobením ? A odrobenie pomohlo , nepomohlo?

katka164
12. dec 2023

Ahoj,kamoškina dcéra mala...pomohlo hneď

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marseillefan
12. dec 2023

Zaujímavá vec na porobení je to, že sa to stáva len ľuďom, ktorí v to veria... ja napríklad nie a tým pádom sa mi to nikdy nestalo.

fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
surama
12. dec 2023

@marseillefan Toto nie je pravda, pretoze moj manzel ani nevedel, ze nieco take existuje, nikdy o tom nepocul a raz mu bolo tak zle, ze sme nevedeli uz co s nim. Babka zmetala uhliky a do par minut mu nic nebolo. Doteraz, ked na tuto temu pride rec, tak tuto story kazdemu hovori.

janinah
12. dec 2023

Choď za gr.kat.kňazom.

marseillefan
12. dec 2023

@fauko zaujímavé je,že keď na celej planéte zem žilo pár miliónov ľudí, tak sa im pán boh zjavoval jedna radosť. Dnes, keď na svete žije 8 miliárd, tak sa už nezjavuje nikomu. A panna Mária s Ježišom sa zasa zjavovali v časoch, keď neexistovali mobily. Teraz, keď má už každý mobil, sa akosi zjavovať prestali. A môj najobľúbenejší príbeh je, ako sa viac ako milión rôznych druhov zvierat vopchalo na Noemovu archu a žili tam šťastne celý rok 🙂

stanulienkat
12. dec 2023

@fauko jezis sa zjavuje len psychicky labilnym jedincom. Nikto normalny neveri na taketo bachorky.
Autorka-nech ta manzel dobre urobi a urcite "to" potom prejde.

rebrambora
12. dec 2023

@fauko tak bud veris v Jezisa alebo v urieknutie. Spominas v jednom svojom komentari urieknutie a ruzenec - dva rozlicne svety. Tak bud jedno alebo druhe, nie? krestanska viera zakazuje klananie sa inym bozstvam, co v podstate urieknutie je.

janettdamian
12. dec 2023

Dcéra bývala ako dieťa urieknutá. Jej pomohla vždy bylinka čistec.

julka828
12. dec 2023

@janettdamian vypila caj ? Ci si potrela tvar ?

janettdamian
12. dec 2023

@julka828 vypila čaj aj si poumývala tvár

autor
12. dec 2023

@janettdamian ako sa jej to prejavovalo?

julka828
12. dec 2023

@janettdamian mne to kazala jasnovidka cistec pouzit umyt si tvar ked ma odklinala. Ale vraj tam nieco ostalo este preto sa mi nedari tak neviem

janettdamian
12. dec 2023

Ona mala strašné bolesti hlavy, plakala, trhala si vlasy od bolesti. Keď už bola staršia hneď vedela, že je urieknutá. Po vypití čaju sa vyvracala a hneď sa jej uľavilo. Potom za chvíľu od bolesti a vysilenia zaspala na niekoľko hodín. Horšie bolo, keď bola bábätko za kedy sme na to prišli. Nie je to sranda.

julka828
12. dec 2023

@janettdamian a kto ju uriekal / urieka ?

petra92
12. dec 2023
grof_monte_christo
12. dec 2023

Ja tiež na to neverím, ale mama mi hovorila, že bola so mnou ako s dieťaťom u takejto nejakej tety, bol to nejaký rituál na odstránenie urieknutia. Mama bola už zúfalá, lebo sa mi stále diali zlé veci (zdravotne), úraz, operácia, hospitalizácie v nemocnici. A po tomto rituáli to vraj ako keby uťalo. Ja si takmer nič z toho nepamätám, mala som 3-4 roky.

vanilkovazmrzka
12. dec 2023

Nerozumiem otazke 😂

janettdamian
12. dec 2023

@julka828 vieme o jednom človeku pri ktorom mala tento problém, ale inak sme nezistili kto to bol. Dialo sa to nahodne...

julka828
13. dec 2023

@janettdamian aha a uz teraz s tym nema problem ? Kolko ma rokov

janettdamian
13. dec 2023

@julka828 teraz je už dospelá a naposledy bola urieknuta asi v puberte. Najhoršie to bolo keď bola dieťa malé. Deti hlavne bábätká nemajú ešte takú silnú energetiku ako dospelý človek.

annm81
13. dec 2023

@marseillefan Akože sa prestali zjavovať? Ty si ešte nevidel schnitzel, na ktorom sa zjavil Ježiško??? A hrianku? Plesnivú stenu? Bukvicu? Rolku sushi? ... A takto môžeme pokračovať donekonečna. A čo omietkový démon??? Veď to sú očité svedectvá!

maranco
21. máj 2024

Otestovala som schopnosti dvoch zaklínačov, ktorí tvrdili, že kúzlami a čarovnými predmetmi dokážu zachrániť vzťah aj vyliečiť neplodnosť. Dokopy si za svoje služby vypýtali vyše 330 eur.
https://www.aktuality.sk/clanok/lJYTCq2/navrat-...

vieraginova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vieraginova
2. aug 2024

Dobre ránko najde sa tu niekto kto vie porabať pomôže mi niekto?

vieraginova
2. aug 2024

Dobry den pomoze mi niekto s odrobenim kto ma skusenosti?

vieraginova
2. aug 2024

Tuu stee ??? Pomôžete mi???

stanulienkat
2. aug 2024

@vieraginova prosim, dopln si vzdelanie, alebo navstiv psychologa. Je 21. storocie a cary-mary neexistuju.