Má niekto piercing v pere?

vifoncitta
18. júl 2022

Zdravím nájde sa tu niekto ? Konkrétne medusa piercing... Je to veľká bolesť ? 😃💉Mám pár tetovaní aj piercingov ale k tomuto sa neviem dlhšie odhodlať😂🤭🙄 je to individuálne viem,len ma zaujíma vaša skúsenosť

vsauce_
18. júl 2022

Ja som mala medusu a aj dole vpravo v pere. Nič som necítila. Najhorší piercing čo bol, bol keď mi prepichovali nos. Takže záleží od teba aký prah bolesti máš.

vifoncitta
autor
18. júl 2022

@vsauce_ z boku alebo septum? 😁😁

vsauce_
18. júl 2022

@vifoncitta Normálne z boku. Keď mi preťahovali krúžok tak mi vyhŕkli slzy, tak ale je to ako pri tetovaní - vyjdeš zo štúdia a aj zabudneš, aká tá bolesť bola 😀 Keď ten pierc naozaj chceš, tak proste choď do toho a budeš mať sama skúsenosť 🙂 Pripraviť sa na to tak úplne nedá takýmto spôsobom

ivangeline
18. júl 2022

Ja som mala dole na boku. Nebolelo. Vsetko bolo fajn. Bidku mi stale vidiet. xD A to uz par rokov je vonku.

vifoncitta
autor
18. júl 2022

@vsauce_ a ja mám obidve dierky prepichnute v nose a ani som necítila😂🤭 pravý príklad toho že čo boli mňa nemusí teba 😁 idem do toho presne tak

vsauce_
18. júl 2022

@vifoncitta Presne presne 😀 Ja som išla na tetovanie ramena ako hrdina, veď tam to určite bolí najmenej a bolelo ma to viac, ako keď mi tetovali predlaktie a tú jamku ako sú žily 😀 😀 Nádych, výdych a človek má prepichnutú/potetovanú časť tela ani nevie ako 😁

janqa27
13. mar 2024

@vsauce_ zdravím, ja som si včera dala piercing do spodnej pery a dala som si tycku, na odporúčanie kvôli hojeniu...je ale normálne ze si do toho stále zahryznem? 🫣 vraveli ze mam davat pozor aby sa to nezavadilo o oblečienie, ale ked sa to zavadi z vnútra o zub a este do toho kusnem, tak mi to prejde celým telom 🫣

beata_k
13. mar 2024

@janqa27 Az ti odpuchne, zamen si za kratsiu. Nebudes do nej hryzt.

janqa27
13. mar 2024

@beata_k tak nemam to praveze ani nejak opuchnute, a chcem to vymenit za kruzok co najmenší potom, ale teraz sa mi to aj obtiera o zuby ale asi preto ze to jednak vycnieva a jednak je na konci taky plochy kolik ako na klinci 🫣 potom sa mi to uz nebude tak obtierat o zuby? Vy to máte ako?

beata_k
13. mar 2024

@janqa27 Ja to uz roky nemam. Ale ta hlavicka "klinceka" bude vo vnutri sliznice. Vobec ju nebudes citit. Ale hovorime o kratsej tycinke samozrejme. Nie o tej, ktoru mas teraz. Ja by som si kruzok nedavala. Bude ti narazat o zuby. Ale tak skus a uvidis.

janqa27
13. mar 2024

@beata_k tak kruzok mam uplne malinky a tenucky, piercing mam aj tak blizsie ku kutiku ust, ale tak teraz ho citim na zuboch a ked sa usmejem tak cítim ako prechadza po zube 🫣 no uvidím ze ake to bude s tym krúžkom, ale fakt je tenucky a maličký, mal by mi presne obopinat pery...a vam sa to ako dlho hojilo? Kedy asi mozem vymeniť? A píšete ze ho roky uz nemáte, ostala vam po nom aj po rokoch jazva?

beata_k
13. mar 2024

@janqa27 To si uz nepamatam presne. Tak 7-10 dni mozno. V salone ti nic k tomu nepovedali? Ano, ostala mi jazva aj po rokoch.

janqa27
13. mar 2024

@beata_k tak v salóne povedali ze aspoň mesiac by som mala počkať kym to vymenim 🫣 a ostala vam veľmi viditeľná jazva?

beata_k
13. mar 2024

@janqa27 Mesiac? Co sa tam ma mesiac liecit? Koza je ok za par dni a sliznica este za menej. Taky vpich, skoro ako mini znamienko. Mozem ti to zajtra sfotit a poslat do spravy, ak chces. Ak sa s nim budes hrat, tak sa ti dierka bude natahovat. To mas ako nausnice. Ak casto nosis tazke tak dierka je velka. Ak male tak dierka ostane mala.

janqa27
14. mar 2024

@beata_k jaaj...no tak ten co mam teraz je hrubší, ale ako som pisala potom tam davam uplne taky tenucky, ani milimeter nema takze aj keby som v buducnosti vybrala tak tam budem mat asi ken velmi malicku jazvicku...