Ahojte, chcela by som vedieť, či máte niekto ionizátor vody, ktorý spraví z vody Živú vodu, alkalickú? Náš 2.ročný synček má silný atopický ekzém, oslabenú imunitu, nič mu nepomáha a doktor nám povedal, aby sme vyskúšali takúto vodu, ktorá mu posilní organizmus a hlavne odkyslí.
Ak by niekto mal niečo také, prosím napíšte mi skúsenosti, ja by som takúto vodu aj na skúšku odkupovala... Zatiaľ vďaka, Martina.
Dobrý deň, nekúpili sme ho. Vtedy to bola drahá záležitosť a odvtedy sme síce poskúšali kopec iných vecí, no nič nezaberá, tak si myslím, že ani voda nebude zaberať. Ekzém má malý z veľkej časti psychického rázu, čo sme zistili minulé leto. Ale celkovo jeho organizmus odmieta všetko, zle mu robia aj všetky antihistaminiká, vitamíny mu robia zle na kožu - to kvôli kyselinám, odkyslovacie prírodné prípravky mu robili zle, no proste všetko, čo by mu malo pomáhať mu škodí, tak teraz neberieme nič. Akurát pred 3 dňami som začala dávať deťom, aj sebe hubu Cordyceps, hlavne na posilnenie imunity, tak uvidíme, čo toto spraví.
Tak držím palce!!!
my sme si ho prvae objednali 🙂
@lenkaoravcova koľko to stojí a kde si ho zohnala?
bez dane vyjde na 296 eur a tu je link
http://www.obchod.netcabinet.net/obchod/ionizát...
tento je riadne certifikovany aj sme ho testovali doma mali sme o tom prednasku
@hudy v archíve v reflexe ,je príbeh mamičky,kde zmenili dieťaťu stravu a exemu sa zbavil,mali to teda fakt brutálne ☹ a výsledky sa im dostavili rýchlo,,myslím,že ten chlapček aj zelený jačmen pil a stojí za to,si to nájsť
vrele Vám doporučujem použiť ŠUNGIT. Informácie ľahko dostupné na internete. Použitie a účinky ( nie len na kožné ochorenia) sú neoceniteľné. Z vlastnej skúsenosti - ekzém, z ktorým si klasická medicína neporadila u mňa za 40 rokov, voda z tejto horniny mi odstránila za 2 týždne. Preukázateľné výsledky boli už po 3 - 4.och dňoch. Prajem skoré uzdravenie
@barcelona94901 už som o tom počula, je to u nás ťažké s tou stravou, skúšame to trošku jemnejšími metódami, ale ďakujem veľmi pekne 😉
@sungit ďakujem tiež veľmi pekne za radu a zvlášť za osobnú skúsenosť... Dlho som nebola na tejto stránke, ale ten Šungit idem pozrieť...
@hudy skusili ste ten šungit? má nejaké účinky? uvažujem o ňom, hoci nie na exém. Exém sme už poriešili chlorellou, je treba prečistiť hrubé črevo, zafungovalo to u nás u dvoch detí. Vyskúšajte, mnoho ľudí si to chváli.
@monika111111 nechodím sem často, tak sa ozývam až teraz. Zmenili sme malému komplet stravu, aj keď je to veľmi ťažké, ale nič mu nepomáhalo, už bol v hroznom stave. Aj Chlorellu sme dávali 10 tbl za deň, je to ok? Ako ste ju dávali deťom. A zapíjali ju, či pohrýzli? Ďakujem. Veľmi malému tá strava pomohla, ekzém nemá, ale ešte sa stále škriabe, ale viem, že sme na dobrej ceste a musí sa prečistiť ešte zvnútra. Šungit mám doma, ale ešte som nebola schopná ho odskúšať, dosť je obmedzujúce, že v ňom musí voda stáť 24 hodín, zatiaľ pijeme vodu zmagnetizovanú magnetickou paličkou - nerobí sa v nej vodný kameň.
tiez odporucam Šungit Time, mne ponohol na supinavu plet, treba skusit, kupujem ho tu
http://shop.vitarian.sk/sungit-time-373
@monika111111 ahoj, stavilo vam na to užívať chlorelu,alebo aj nieco iné???dakujem
katoda na ionizatoroch sa zanasa a treba ju odvapnovat. U konvicoveho ionizatora je to velmi lahke, pretrem octovou handrickou a mam cistu katodu. U nekonvicovych ionizatorov to treba posielat do servisu a platit cca 50eur za vycistenie a to zhruba kazde 3 mesiace. Inak sa ich ucinnost dost znizi. Jednak su nekonvicove drahe a este vas oberu za cistenie. Ja pouzivam konvicovy ionizator Aquator Silver plus, najlepsi mod je Plant 6.0, lebo pri nom ziskam vodu s pH 9.1 a ORP -600 a voda v tomto mode mi nesposobuje traviace a zaludocne tazkosti ako v niektorych inych programoch na konvici. Pri chripke al. inych ochoreniach si do alkalickej vody pustim 0.1ppm=mg/l striebra, potom do hodiny kasel al. chripka je prec po jednom litry takej vody. Postriebrena voda by sa nemala pouzivat casto al. pravidelne, lebo striebro je tazky kov, ktory sa uklada v tele.
voda z ionizatora ma hydrogen iony, lebo ma negativne ORP, takze uz netreba pouzivat Hydrogen flase na vodu z ionizatora.
@hudy zdravím Vás, my máme tento istý problém, kúpili ste ten ionizátor? rozmýšľam nad ním...