Má Mucha uši? Počuje zvuky? Bola by som rada keby počula ako ju posielam do pi.. predtým ako ju zabijem😤😤🤣
Nie, mucha nemá uši v tradičnom zmysle, ako ich majú ľudia alebo niektoré iné zvieratá. Muchy nemajú sluchový orgán podobný ušiam, ale to neznamená, že sú úplne hluché.
Niektoré druhy múch, ako napríklad komáre, môžu vnímať zvukové vlny prostredníctvom receptorov na svojich anténach alebo iných častiach tela. Tieto receptory im umožňujú zachytiť vibrácie a určité frekvencie zvukových vĺn, čo môže byť dôležité pre komunikáciu alebo navigáciu.
Takže, hoci mucha nemá uši, niektoré druhy môžu vnímať zvuky a reagovať na ne.
@princkrason takže je tam nejaká šanca vyslať vybráciu zvuku ktorou jej naznačím čo si o nej myslím🤣🤣
@cavelocavelo keby "moja mucha " - mucha dnešná 😂 vie rozprávať, tak sa s ňou dostanem pred súd 🤣 drzosť nadovšetko z oboch strán už 🤣🤣 ale vzhľadom na to že mucha žije len viac ako 20 dní,ostala som tolerantnejšia 🪰 zlutuj sa aj ty 🤣
@cavelocavelo pobavilo 😃😃 👍
Zarob si bylinný postrek z rozmarínu, v rozprašovači postriekaj okolo okien, dverí. Máš pokoj
Proti kliešťom, komárom, muchám....
• 1 vrecúško rozmarínu
• 1 liter vody
• 1 lyžica bieleho vínneho octu (môže byť aj obyčajný ocot)
1 liter vody priveďte do varu, dajte do nej lúhovať 1 vrecko rozmarínu až do vychladnutia. Odvar sceďte a pridajte 1 lyžicu bieleho vínneho octu. Prelejte ho do fľaštičky s rozprašovačom a uchovajte v chladničke. Pred výletom do prírody nasprejujte časti tela.
Môžete postriekať okolo okien, dverí
@cavelocavelo Bojim sa, že aj ak by si muchu poslala do pi.e alebo do riti, tak to vníma ako slastné povzdychnutie nad takými pochúťkami. 😂
@fido69 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@cavelocavelo Ak sa mi dnes podarilo niekoho rozosmiať, tak ten deň mal zmysel. 😉
To neviem ale ma oci- take zvkastne a zevraj teba vidia ako v spomalenom filme- preto je ich tazke trafit. Tak predtym ako svihnes mucholapkou nahod zlovestny usmev typu - Grinch🤣🤣🤣
Ten rozmarinovy roztok sme skusali, ucinok 0 bodov.
@watermelon zaujímavé... lebo funguje aj viacerí potvrdili. Neprídu muchy ani komáre. V prírode ani kliešte.
@cavelocavelo alebo taký komár 😅