Má moderátorka Chreneková - Pietrová už dieťa?

8. sep 2024

Ahojte neviem sa dopátrať či táto moderátorka už porodila? Mám ju rada tak ma celkom zaujíma táto info 🤗 ak niečo viete napíšte dakujem

autor
8. sep 2024

Nikto nič?

zuzinka888
8. sep 2024

Myslim ze ano- uz tam dlho nie je. Ale ona a jej rodina si sukromie silno strazi takze asi sa nic nedozvies z titulkov casopisu.

baskustek
30. sep 2024

Niečo nové? Tiež neviem nič nájsť…

autor
30. sep 2024

@baskustek nie, nič... Ktovie či vôbec bola tehotná...

luccija
30. sep 2024

Vždy bolo okolo nej informačné embargo, tak snáď nečakas, že bude na titulke

baskustek
30. sep 2024

To určite bola, veď už posledné týždne pred odchodom na materskú mala bruško už viditeľné pod sakom. Termín mala niekedy júl-august, tak už hádam porodila, ak sa nič zlé nedajbože nestalo. Ale asi naozaj o tom nikde nič nie je, jej svokrovci sú milionári, žijú v nejakom paláci v ČR, tak asi ani paparazzi nič zatiaľ nevypátrali, ak sa nikde neukazuje

autor
30. sep 2024

@baskustek tak hádam z paláca vychádza aspoň občas 🤐

zuzinka888
30. sep 2024

@baskustek svokrovci su miliardari. "Len" milionar je jej manzel.

matkahelka
30. sep 2024

Ano, rodila v KE- Saci, pred vyse mesiacom. Priletela vrtulnikom tyzden pred planovanou sekciou a odletela 2 a pol tyz. po sekcii s novorodencom.

petronellla87
1. okt 2024

@matkahelka co ti mece, toto uz je aky štýl 😅😅😅

matkahelka
1. okt 2024

@petronellla87 vsak svokrova firma tu nemocnicu vlastni. hadam nebude trocharcit a cestovat autom. a s novorodencom by take stovky kilometrov ani nedala.

autor
1. okt 2024

@matkahelka Kristova noho 🫣

petronellla87
1. okt 2024

@petronellla87 tak to už áno 😅 mňa len tak napadlo že ten posledný mesiac pred pôrodom som sa ledva nasukala do auta, neviem si predstaviť ako by som nasadala do vrtuľníka🙈😅🤣

natalka114
1. okt 2024

Ahojte.
Ja som tiež hľadala na internete, či sa náhodou niečo o tom nepíše, ale nič. 😐

dudos
1. okt 2024

@matkahelka no Cibulkovú môže trafiť 🤭. Prepáčte nedalo mi.

natalka114
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalka114
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalka114
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalka114
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
poleva
10. okt 2024

@matkahelka a co maju? Vraj to taja🫢

johanka21
11. okt 2024

Práve včera som sa kdesi dočítala, že sa jej narodila vytúžená dcérka. Ale nič viac tam o dieťatku nenapísali, ona si vraj veľmi chráni súkromie. Koniec koncov, jedna z mála normálnych verejne známych osobností, ktorá nevystavuje fotky z "priebehu svojho života". A aj preto mi je veľmi sympatická.

natalka114
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adulkam
2. nov 2024

Jeej,akurát niečo o nej hľadám. Som si spomenula,ze by aj rodiť mohla. Ja myslím,že ona sa neukazuje preto lebo svokrovci alebo muž nakazali. Lebo fotky,co su na nete sú väčšinou ešte zpred manželstva.
@matkahelka fiha,tam asi aj petsonal podpisoval mlčanlivosť 🙂

matkahelka
2. nov 2024

@adulkam mlcanlivost neviem, ale urobili z toho riadne rodeo. speci vyber personalu, komplet nove uniformy, uplne uzavreli cast pavilonu kvoli nej...

poleva
2. nov 2024

@matkahelka odveci🤣

poleva
2. nov 2024

@matkahelka jak keby panna maria rodila🤣no nic..aspon sa zasmejem na večer

adulkam
2. nov 2024

@matkahelka asi dosť mením názor na ňu k horšiemu,či s tým súhlasila ci nie. Lebo neviem ako na mňa vplyvalq farba trička pôrodnej asistentky,asi nijak

poleva
2. nov 2024

@adulkam uzavrieť pavilon..nove uniformy..co z toho ze si chrani sukromie, ked sa tu clovek docita ze priletela na vrtulniku, atd...cela nemocnica hore nohami lebo madam prisla...a pritom je taka matka ako my😉

rivini
2. nov 2024

@matkahelka odkial mas tieto info? Ani novinam sa nepodarilo vypatrat viac😂

matkahelka
2. nov 2024

@rivini upratovacky su ako agenti FBI.