Má Kaufland karta výhody - lacnejší nakup?

20. dec 2024

Ma výhody ako napr Tesco? Že s kartičkou sú produkty nejaké lacnejšie? Či len zbierate body?

marianarem
20. dec 2024

Neda sa to porovnat s Tesco kartou, tie zlavy na kartu su vacsinou dost bezvyznamne.

katica06
20. dec 2024

Body sa dajú využiť. Aktivujteš si kupón.
Dnes som napr využila kupón 10€zlavu pri nákupe nad 100€

katesocka
20. dec 2024

@katica06 len tie kupóny nie sú stále. My v poslednej dobe chodíme menej do Kauflandu, raz za 1-2 týždne a kupón na zľavu sme nemali už strašne dlho.

katica06
20. dec 2024

@katesocka tak choď do Lidla ako ja tam mám každú sobotu 5€

katesocka
20. dec 2024

@katica06 tam nechodíme skoro vôbec 🙈 ale áno, naposledy, keď sme tam boli, tak sme využili tých 5 eur zľavu. V poslednej dobe chodíme najviac do Tesca.

januska12323
21. dec 2024

Mne sa najviac na kaufland karte nepáči, že treba kupóny aktivovať.

buberova
21. dec 2024

Áno, niektoré produkty sú lacnejšie s kartou

bubuzu
21. dec 2024

Treba si porovnať aj ceny, lebo načo ti je super zľava v Tesco, keď ťa to menej vyjde v Kauflande bez zľavy...záleží,čo kupuješ. Ja som jeden čas vychytavala v Kauflande zľavy na veľmi veľa potravín v konkrétny čas, teraz sa mi marí, že to bol pondelok doobeda.

bloger
21. dec 2024

Jasné ak máš kartičku tak neváhaj.

zuzuliennka1
21. dec 2024

podla mna ma kaufland celkovo lepsie ceny, ako napr. tesco. bez ohladu na zlavy.
mam pocit, ze napr. take tesco aj s kartou/bodmi vyjde nakup drahsi, ako cca tie iste veci kupene v kauflande, hoci aj bez karty/zliav na nej

romino
22. dec 2024

@zuzuliennka1 presne tak. Viackrat som sa v Tescu odrbal, ...ta ista vec bola v Kaufe vyhodnejsia. Ale akoze hura, zbieram body a "setrim" ? Uz som tam teda prestal chodit.
Kauf mi vychadza suverenne najvyhodnejsie.

zuzuliennka1
22. dec 2024

@romino a ovocie/zeleninu ma kaufland tiez ovela kvalitnejsie ako tesco, a tuším aj väčší výber