Zdravím všetkých (•‿•) potrebovala by som sa vás opýtať kto sa ocitol v podobnom probléme s zrušením členstva Lyoness a následným odstránením osobných údajov. Registrovala som sa v roku 2010 a mail čo som uviedla pri registrácii je nefunkčný a teda nedá sa mi zaslať teda ani nové heslo. A neviete či vôbec ešte na Slovensku funguje táto spoločnosť lebo keď píšem do vyhľadávača nič len www.myworld.com
Ďakujem za všetky odpovede a rady. Pekný zvyšok večera
@adri266 A nevieš mi povedať na nich kontakt alebo web?
Ten link hore je ich stranka.
@adri266 ďakujem skúsim ich tam kontaktovať ale v podmienkach majú že údaje sa dajú vymazať len s mailom aký bol použitý pri vytvorení členstva
Skus im napisat a uvidis.
@adri266 ❤️ ďakujem
Ahoj podaj si prihlášku na diaľkové štúdium, nie každý príde hneď na to čo chce robiť cely svoj život. A nie každý môže ísť hneď študovať po strednej. Nie je neskoro, život máš pred sebou a roky bežia tak či tak. Sú ľudia čo majú viacero vysokých škôl a študujú aj v 50ke a neskor. Ty si ešte mlada a kariéru po škole môžeš rozbehnúť. Podaj si prihlášku v januári a začni študovať. Keby sa ti to nepacilo po roku alebo kedykoľvek môžeš ukončiť štúdium. Je to tvoj život, nenechaj za seba ostatných rozhodovat ako ho budeš žiť ty 🙂 držím palce ja si chcem tiež podať tento rok prihlášku na psychológiu a tiež som po tridsiatke 😉 inak skvele že sa môžeš venovať spisovateľstvu
Dobrý deň, máte niekto členstvo v Lyoness? Nechcem sa registrovať len by som chcela využiť pri jednej objednávke Lyoness číslo....ďakujem za odpoveď
Ano, Lyoness stale funguje, ale netusim, ako vyriesit Tvoj problem.