Ľudia na Slovensku prestávkovali v roku 2023:
21,3 miliardy EUR, v starej mene 640 miliárd korún.
stav dusevneho zdravia na Slovensku....Slovensko ides...Ale pridavky zobre kazdy
ale zasa ich niekto vyhral nie ?
Tak ako dane sú forma redistribúcie majetku od bohatých k chudobným tak hazard je redistribúcia majetku od hlúpych ku inteligentným.
Vidíš aký sme bohatý národ.
a? tak kazdy dufa, ze vyhra ;) a bude sa mat lepsie.. moja babka kedysi davala kazdy tyzden sportku aj z dochodku:D tych par korun si nasla :D
Mimochodom su to celkove trzby cize stavky, losy... = cca 400EUR na obyvatela/rok, 33EUR/mesiac.. a to su napr. ludia, co prestavkuju naoazj tisice eur. Ziadna katastrofa.
A inak= na co este prepocitavas staru menu?? :DD
Aj platiť dane sú peniaze do vzduchu. Pri stávkovaní aspoň niekto vyhrá 🙂)
@888elizabeth Nepoznám absolutne nikoho v sirokom okoli kto by stávkovanim vyhral viac ako 100 eur
No, a mas spocitane aj to, kolko prepili a prefajcili? Ci to je lepsia investicia?
@gejb oslovila som ta? nie. na co pises???
@hugger mne ale z ich hluposti na ucte nic necinklo...ako cloveku co si ani len los nikdy nekupil
@januska12323 na toto narazam
@dskjhfdlkdjhl vypovedna hodnota tvojho prispevku? Nudis sa? chod pomahat nudznym 🙂
"milujem" ludi ako ty, co vedia len nadavat a povysovat sa nad vlastny narod.
🤣🤣 to máš asi smutny život keď máš potrebu ohovárať a nadávať na ľudí...najlepšie cez internet anonymne 🤣
Chod radšej upiecť kolac alebo co..to bude prinosnejsie.
Prosim? Vypovedne hodnoty Tvojich prispevkov su ake? Ty anonymka😝
@falbala132 aj ja, ver mi
Abstinujúci gambler: Na tipovaní som otočil 2-3 milióny eur, doviedlo ma to k myšlienkam na samovraždu
Zdroj?
@ingridpisarova ....určite nie.Vacsina peňazí v hazarde ostáva v obehu v hazarde a zarába majiteľom.Preto je majiteľ tiposu jeden z najbohatších slovakov
@reddflowerlife ja poznám co vyhral 170 tisic
Ta poznamka starej meny ma pobavila 😂
@markusrasford ktore?
@1fifinka1 samozrejme ale tupela nepochopia
a co maju pochopit? hazard, hry atd to je nieco s cim sa dospeli bavia. Kto pochopi pochopi, kto nie ten nie. Kto to chce robit bude a je jedno ci sa na mihalnice postavis alebo co. Nikto tebe nekaze stavkovat.
Preco nieco zakazovat? nemate co robit? mame slobodu a demokraciu, kazdy z nas si moze vybrat kde peniaze miniem.. miniem svojich 400EUR na stavkovanie? miniem, neminiem tak co? prezeriem ich, prepijem, prefajcim? co koho do toho? :DDD Porzite kolko trzieb ide z cigariet, alkoholu, kolko zo sladkosti, kolko z inej zabavy? hier? alebo len takeho netflixu/hbo?
Pozn.: NESTAVKUJEM. Len proste nechapem tu neustalu potrebu kontrolovat kto co robi, co sa kde moze propagovat a nie...
@simca06022011 no davky prispevky a ina pomoc takymto telatam su platene aj z mojich dovodov...so easy
@1fifinka1 propagácia cigariet a chlastu je tiež tiež zakázaná?? Alebo akým kľúčom si prišla na to, že jedno zakázať, druhé nie?? Fajčíš? Piješ? @autorka rovnaká otázka pre teba - fajčiari a alkoholici, ktorí potom navyše zaťažujú zdravotníctvo a invalidkami odčerpávajú prachy zo systému ti nevadia? To je zas výkrik do tmy...
A? Prestavkoval to tvoj muž? Nie? Tak prečo ta to trápi?