V poslednom obdobi mam tieto pocity,ludia mi idu strasne na nervy.Neviem preco to takto pocitujem,co je za tymto mojim spravanim? No babo rad !?😬😖😱
Unava, depresia, prepracovanost, prilis velky hluk ci prilis vela povinnosti naraz, celodenny multitasking a mozog ma toho dost... potom cloveka irituju aj veci, ako ze niekto nahlas zuje ci ma proste "blbu" poznamku... lebo je to "problem" navyse k tym vsetkym ostatnym veciam, co clovek musi riesit... Aspon ja to tak vnimam, ze ma ked som unavena ci mam nizky cukor uz vytoci kazda hlupost... pritom v beznom rezime by som reagovala inak...
@vsauce_ ja som uz v prechode,tak to tazko.
No ako aj v prechode tie hormóny môžu haprovať hore dole. Potom už jedine ako píše anjelicek26.
@anjelicek26 praveze mam cas,aj klud,som uz na dôchodku,susedia mi idu na nervy,lebo stale ocumuju,leno dedindky zivot je nudny,tu ludia nemaju ziadne kulturne vyzitie,ziadne aktivity,iva zahrady,kostol,les,to je vsetko.Skratka sa na dedine ludia nudia...1.tak bud ocumuju zivoty inych 2.maju tolko volneho casu co nevedia co s nim..3.
ignorovať a žiť si svoj život. Nevšímať si to.
podľa opisu by som skôr povedala, že vekom človek dozrej a isté veci si výraznejšie uvedomuje, ktorého začnú iritovať, mrziieť, dokonca až urážať a rozčulovať ... na to existuje jediný liek, odignorovať a žiť svoj vlastný život so svojimi záujmami a pokiaľ ťa ľudia iritujú obmedziť konatakt s nimi na minimum
To musíš hrozne vnímať všetko okolo seba. Najlepšie naozaj bude venovať sa sebe a svojim záujmom a zaplniť ten čas pre seba, aby nebol čas na nepríjemných ľudí okolo.
@vsauce_ ani nehovor.Ti susedia mi du na nervy,neviem co s nimi,vkuse ocumuju...chcela by som byvat v meste,tam je lepsi zivot.
A preco sa neprestahujete ? Predat dom a hajde do bytu do najblizsieho ( alebo aj dalekeho) mesta.
v meste vy ti vadil hluk aut, pocula by si susedov, toto je podla mna o tebe a tvojom nastaveni.
tiež si myslím, že možno v meste by si si nezvykla tam je zas väčšia arogancia ľudí ... jedine, že v panelákoch je niekedy väčšia anonymita, ale vzťahy nie vždy dobré a všetko počuť, však dajte vysoký plot a máte pokoj
Však si nájdi nejakú zábavu a nebudeš stíhať iných riešiť.
presťahovanie si neriešila?
Tak možno ťa chcú len spoznať.
Sú aj takí ľudia, čo Ti nejdú na nervy?
PMS? 😀