Maminy, funguje vam niekomu korektne stranka lovelababy? mne sa tam vobec neda hlasovat, prihlasim sa az na x-ty krat, pri klikani na vacsinu tlacidiel mi stale vypisuje, ze chce stahovat daky subor a potom ho nema cim otvorit, proste mi tam okrem registracie nic poriadne neide (a to som uz dostala mail, ze konto mam aktivovane).
ale mne uz mail poslali, ze konto je aktivovane, a stale mi to blbne. Tebo ide vsetko ok? vies napriklad zahlasovat?
prepáč, som zabudla napísať, že ti pošlú ešte jeden mail a až po ňom sa to dá, lebo síce ti prvým mailom aktivovali konto, ale musia ti poslať druhý, že ti schválili foto a potom bude všetko ok, mne to ešte nejde, ale kamoška sa tam registrovala včera a tej to dnes poobede už išlo
to iste 😒
mne prisli 2 maily, druhy s takymto znenim:
"Vážená maminko,
na serveru LovelaBaby.cz došlo ke schválení Vašeho uživatelského účtu.
Nyní je Vaše fotografie zařazena do soutěže a Vy můžete začít využívat všech funkcí, které portál LovelaBaby.cz nabízí."
a napriek tomu mi to nefunguje. je tu nikto, komu po tomto e-maily funguje stranka korektne? Alebo mi este po tomto maile poslu dalsi mail?
dakujem.
aj mne to blbne a to som si myslela ze je nasim serverom!!!!!! 😠 ,na mail mi prisiel mail ze som presla tym ich sitom a mozem sa zeregistrovat a prd ☹
mne to tiež nefunguje 😒 aj som sa prihlásila aj sa to registrovalosprávne ale nemôžem nič prezerať ani hlasovať 😒
asi je nas vela a nestihaju 😠
no mne ešte neprišiel ani druhý mail
ani mne 😠 co nestihaju? ved len kuk na foto a idem na druhe,nie? 😎
mne uz okrem hlasovania nabehlo vsetko-skuste baby,vytvorila som si flasu aj kupon som si vytlacila ,lebo je tam zoznam kde plati
ideee
uz aj mne 😀
my už aj suťažíme 😀
http://www.lovelababy.sk/hlasovani/?user_id=335
miriam aj sassi mate od nas bodiky 😀
aj mne to ide už konečne 😉
hod do ip prezyvku poslem body 😀
dikec ja davam tiez koho poznam
diky lilu 😉
miriam, idem ťa hladať 😀
e.vacka a elise - hlasujééém
miriam, maš naš hlas 😉
ešte mi chýba 79 hlasov 😢
vam kolko?
dikec
už som vam zahlasovala ,miriam šak som ťa tam nenašla,daj link
mikalove dik
aj ja sa zaregistrujem,potom mi to vratite 😀
samoš
akurat som objavila babatko88
dosť tam je registrovanych,sassi musíme tam zbierať body?kolko ich musí byť a za každy klik je jeden?
e.vacka /mas aj moj hlas 🙂
mikalove aj mz sme taaam 😀
lilu napíš nick ip,
ahoj, to je v pohode, musíš počkať na prvý mail, potom ti musia aktivovať foto a až potom môžeš niečo robiť, ja som mala ten istý problém a aj iné maminy, tak počkať, píšu 24hod, ale že to trvá aj 48h, lebo je veľa záujemcov, tak uvidíme 😅