Ahojte.. Píšem z manželkinho účtu keďže ja niesom zaregistrovaný 🙂 mal by som par otázok : 1. V sobotu cestujeme do Londýna na par dni 🙂 na nedeľu mam rezervovaný lístok do Warner Bros štúdia na harry potter tour už o 9:30 ráno. Potreboval by som vedieť ako sa tam najlepšie a najrýchlejšie dostat? Bývať budeme mimo Londýna na adrese ktorá je na fotke. Mate niekto nejaké dobré tipy?
2. Lístok mam v emailovej forme. Kde si ho tam mam vyzdvihnúť? Čítal som ze niekde pri okienku alebo v kiosku. Je to hneď niekde pri štúdiách? Ďakujem ak ste niekto boli a mate skúsenosť ozvite sa mi 🙂 pekný deň
@sisa0818 z Euston station vlakom do Watford junction. Je to cca 30min, len treba ist rychlym vlakom - chodia aj pomalsie. Plati ti Oyster karta, netreba kupovat zvlast listok. Pri stanici uz stoja studiove autobusy - tam treba zaplatit v hotovosti, bolo to okolo 3 libry na osobu tusim. Listok si nechaj na spiatocnu cestu.
Listky sa daju vyzdvihnut pred vstupom do studia pri okineku - bude tam stat rad ludi, alebo napravo od vstupu su automaty, vies to vyzdvihnut aj tam.
@sisa0818 tu je dobry planovac
https://tfl.gov.uk/plan-a-journey/
len pozeram, ze ste hooodne daleko od centra. Cez google mi to narychlo vyslo ako dvojhodinova cesta na Watford Junction...ale to asi aj koli tomu, ze google ratal aj s niekolkymi cestami autobusom, co je v Londyne vzdy znacne predlzenie cesty. Ja osobne by som som sa nejako dopravila k metru na Upton Park Station - autobusom to je cca 13 min a odtial metrom na Euston station - buducu nedelu mi to cestu pocita v dlzke asi 35min plus potom vlak West Midlands trains dalsich asi 30min. Cesta do studii cca 5 min., co si pamatam autobusom. Prerataj si, kolko by vam teda cesta trvala, kedy odchadza autobus, kedy metro, kedy vlak - daj si aspon 30min rezervu. Budete musiet vyrazit skoro, uz pred pol osmou.
Je mozne, ze sa tam da dostat aj iba vlakom, ale to sa mne uz nechce skumat, najblizsie pri Haldane Rd. vidim metro.
Dakujem baby , Kukala som to presne cez tu stránku a najlepšie mi prišlo vlakom (rail) od nás mame zastávku 2km abbey wood na London bridge, metrom sa presunúť na Euston a odtiaľ ten vlak na watford.. takze aj na tieto vlaky platia oyester ??
@sisa0818 z Euston na Watford Junction ano. Ostatne musis vygooglit, ale predpokladam, ze ano, ved to je v ramci Londyna. Len maj na Oyster dost penazi, co si spominam, nam to za ten den strhlo okolo 17£ na dospeleho, detom samozrejme menej.
@sisa0818