Lodičky na podpätku

lussy170
25. jún 2020

Ahojte chcela by som sa Vás opýtať , dámy , či máte nejaké vychytané triky s lodičkami na podpätku , aby mi neohrýzali a neoškierali kotník - pätu . ?

sissy27
25. jún 2020

@lussy170 dostať také gelové vankúšiky, napr. v dm-ke. Sú priehľadné, takže ich nevidno.

lussy170
autor
25. jún 2020

@sissy27 ano ano spominam si , mam take ale nevyužila som ich este , takze oni pomahaju proti oskretiu dobre vediet si mi poradila

kiki68
25. jún 2020

Prelepit alebo su speci naplasti od myslim Scholl a compeed. A este vychodit ich doma. Nedam dopustit na znacku Pleaser. Jedina znacka, co proste nerobi odierajuce stekle

sissy27
25. jún 2020

@lussy170 áno, nalepíš na topánku a päta zachránená 😃 alebo kúpiš v lekárni hydrogelové náplaste a nalepíš na pätu.

lucyluv
25. jún 2020

Hodvabny sprej na nohy proti odreninam, kupila som v deichmanne

ivkazba
25. jún 2020

Môj trik je nájdenie značky, ktorá mi sedí akoby boli vyrobené na moju nohu a v ktorých sa mi dobre chodí a nerobia mi otlaky. 😉

janulka1802
25. jún 2020

mne pomáhajú dobre padnúce kožené lodičky mám také troje rovnaké len v roznych farbách ale inak nosím leukoplasty veľmi často mám s tým veľký problém aj balerinkach a kadejakých topánkach stačí pár minút a brutálne otlaky mi nabehnú