Nasla som pri upratovani listy.niekedy som si takto pisala so sesternicou.pisane listy,fotky,obrazky.teraz si vsetci pisu maily na messengery....chyba mi ten pocit pri pisanych listoch ked cakate kedy pride posta.najdete v schranke obalku.otvorite a citate list.potom si ho odlozite ☺
Nas syn je prvacik.minuly rok sme boli v smokovci na liecenie a nasiel si tam kamarata.posielali sme mu pohladnice.bolo by super keby si pisali (ked to uz budu vediet) listy.ako sa maju ako skola a tak.
A tak ma napadlo zalozit skupinu pre mamicky a ich deti kde by si deti nasli kamarata na pisanie.zapojili by ste sa s detmi?
@duun dakujem ☺
Mozno by to brali deti inak ako pisanie uloh.je to predsa take zabavnejsie.pisat kamaratovi.mozno by sa viac snazili,pisat pekne gramatiku.
Naucili by sa nieco o inom meste.mohli by si posielat pohladnice svojho mesta.pisat si co tam maju,nakreslit mapku mesta kde co je kde byvam kam chodim do skoly.kde v meste rastu gastany a tak.erb mesta.kazdy mesiac by mohli dostat nejaku ulohu.mohlo by to byt fajn☺
skúsim sa spýtať doma dietka, aký by mal názor. Mne sa to páči, len či by bol ochotný písať, toť otázka.