Listové dopisovanie - kamarátstvo. Išli by ste do toho?

kikundela
22. sep 2018

Nasla som pri upratovani listy.niekedy som si takto pisala so sesternicou.pisane listy,fotky,obrazky.teraz si vsetci pisu maily na messengery....chyba mi ten pocit pri pisanych listoch ked cakate kedy pride posta.najdete v schranke obalku.otvorite a citate list.potom si ho odlozite ☺
Nas syn je prvacik.minuly rok sme boli v smokovci na liecenie a nasiel si tam kamarata.posielali sme mu pohladnice.bolo by super keby si pisali (ked to uz budu vediet) listy.ako sa maju ako skola a tak.
A tak ma napadlo zalozit skupinu pre mamicky a ich deti kde by si deti nasli kamarata na pisanie.zapojili by ste sa s detmi?

duun
24. sep 2018

skúsim sa spýtať doma dietka, aký by mal názor. Mne sa to páči, len či by bol ochotný písať, toť otázka.

kikundela
autor
25. sep 2018

@duun dakujem ☺
Mozno by to brali deti inak ako pisanie uloh.je to predsa take zabavnejsie.pisat kamaratovi.mozno by sa viac snazili,pisat pekne gramatiku.
Naucili by sa nieco o inom meste.mohli by si posielat pohladnice svojho mesta.pisat si co tam maju,nakreslit mapku mesta kde co je kde byvam kam chodim do skoly.kde v meste rastu gastany a tak.erb mesta.kazdy mesiac by mohli dostat nejaku ulohu.mohlo by to byt fajn☺