Lístok cez Ticketportal

25. aug 2023

Ahojte,

prosím vás, má niekto skúsenosť s predajom/darovaním lístka kúpeného cez Ticketportal ? S priateľom máme dva lístky na jedno podujatie, lístok sa kupoval ale na meno a OP a nemôžeme sa zúčastniť. Radi by sme ich darovali/predali, aby neprepadli ale či sa to vôbec dá, keďže sa zadávalo meno a OP (hoci na lístkoch nie sú mená uvedené).

Ďakujem za každú radu.

ivanabav
12. okt 2023

Dobrý deň, podarilo sa Vám takto predať lístky? Pýtam sa, pretože mi aktuálne jedna pani takto ponúka listky preposlať, ale neviem, ci je to kožné, ci neide o podvod. Ďakujem.

dagas
12. okt 2023

@ivanabav nikdy sa nám nestalo že by kontrolovali podla mena.nedávno som predala lístky známej lebo som nemohla ísť a v pohode. Ale tak je možné že niekto môže mať aj inú skúsenosť 🤷 druhá vec je aby pani nepredala listky viacerým ľuďom a príde sa na to až na mieste

ivanabav
12. okt 2023

@dagas presne o to ide, aby ich neposlala viacerým. Keď som jej to napísala, ohradila sa, ze ich vie preposlať mne na môj ticketportal účet a sa zmení qr kód a tym pádom budú moje už.. Nemám s takým skúsenosť, takže absolútne sa v tom nevyznam

dagas
13. okt 2023

@ivanabav aha .Tak to veru neviem ako funguje

janulik2008
13. okt 2023

Ja som predávala raz lístky a v pohode prešlo. Len som poslala mail kde boli lístky keď naskočili € a všetko v poriadku. Žiadny OP nekontrolovali. Veď si zober keď niekomu kupuješ lístky, pýtaš od jeho OP? 😁