Ahojte, chcela by som sa opýtať či niekto neviete o zbieraní lístkov z autobusu, mám doma asi 20 kg a teraz neviem čo s tým vraj to malo ísť niekomu na vozík. 🙂 Zbieram teraz aj takto štuple z pet fliaš a viem že tie idú na dobrú vec. Viete mi poradiť? 🙂
@abebka Dobrý deň. Zistila ste, prosím, kam sa dajú dať ? Či ste to vyhodila ? Lebo vidím, že Váš príspevok je dosť starý. Ďakujem.
@slavka1307 pre vozickarov sa zvykli zbierat cest.listky, ale ako to teraz funguje, netuším. U nas na okoli stale bolo pre koho zbierat ci uz stuple od flasi alebo tie listky.
@tomaskovamama No len tu u nás neviem nájsť nikoho komu ich odovzdať. ☹ Preto sa pýtam tu, no tiež niekto nič ...
A co to komu pomoze, tie listky? Ak sa dobre pamatam co som citala o zbierani vrchnakov, tie sa tusim nejako zrecykluju a za to sa ziskaju peniaze, ale nevidim obdobny zmysel u mini-mini-listkov; ked tak to uz skor by pomohol zber novin, nie?
@ovrl ja osobne sa do toho nerozumiem. viem len ze za listky bol vozicek..pre vozičkárov.
@abebka tak o lístkoch som nepočula ...vrchnáky sme zbierali aj my...do školy ... 😉