Ahojte, viem, že úplne od veci téma, ale kupovali ste niekto lístky na zahr. futb. zápas cez nejakú webku, čiže viete poskytnúť referencie, že sú lístky originálne a teda že nevyhodím prašulky len tak do luftu?
Každý názor aj radu vítam 🙂 Ďakovala vopred a prajem krásny zajtrajší voľný deň 🙂
to zalezi na aky zapas chces ist, futbalove tymi maju svoje web stranky kde sa daju kupit listky 🙂 napr ked chces ist na futbal do man. united tak kupis listky priamo na ich stranke ale lacnejsie alo 70 libier nie su 🙂 70 liber vyzsie, listok moze stat aj 120 libier, zalezi od miesta 🙂 cim vyzsie sedis tym su listky drahsie, na predu su najlacnejsie ale byvaju tam tvrde sedadla 😀
Tak taky zapas to je top ten je urcite drahy, barca versus real to je lahodka 🙂
mno tak to uz ano 🙂
@vikusjk prosim ta,cez aky web si nakoniec kupovala listky?
@lentilka46 na zapas Barcelona vs. Real Madrid na Nou Campe som kupovala cez futbaltour, ale uz by som to nerobila. Na predaj bolo kopec listkov a za 600 € sme dostali listok, ktory stal 150 € (bola na nom cena). Samozrejme zazitok to bol neopisatelny, ale tak poucili sme sa co sa nakupu tyka.
Na zapas Manchester United na ich domacom stadione som kupovala listok od typka, co tam zije, a vsetko bolo v pohode, sedenie dobre, ceny oka. Su to ale pernamentky, cize ak niekto chce listok akoze na pamiatku, tak v tom pripade to nie je vhodne. Nam slo len o zapas, to bolo oka.
@vikusjk dakujem velmi pekne, ja by som rada na domaci zapas realu madrid,pozerala som aj futbaltour ale teda ta cena je mega..
@lentilka46 skus pohladat nejake skupiny na FB, ja som tak prisla k listkom na Anglicku Premiere Ligue, na Man.United. A ved v Reale uz nie je Ronaldo 🙂 uz tam niet co pozerat ;)
@vikusjk kvoli sebe to nerobim,ja futbal moc nemusim...muz je mega fanusik realu,ked sme boli len na stadione,cely cas mal slzy v ociach..splneny sen prenho,co ti poviem..teraz bude mat na jesen okruhliny,tak mu chcem toto darovat,len ani neviem,kedy zacina ta liga a ziadne listky na stranke zatial k dispozicii nie su..urcite chcem na domaci zapas realu
@lentilka46 poznam to, ved ja som kupila tiez listok muzovi ;) tak drzim palce, nech sa zadari a nech ma zazitok 🙂
@lentilka46 musim vam pomoct, proste velmi dobre som sa zasmial, to bol pre mna ako vtip co ste pisali uprimne, ja som futbalovy trener a ako neprezivam nejako taky futbal, kedze je to aj moja profesia, ale manzelka ta je tiez na tom tak podobne, ako vy. To sa tiez tolko nasmejem, ale ona je aj uctovnicka, to ona sa tiez zo mna nasmeje ak by dom nieco v jej profesii, mal vediet ;) skusim pozriet, zatial co prve som nasiel a bolo to lacnejsie, tak posielam, skusim este pozriet
http://www.footballticketnet.de/spanish-la-liga...
@lenkaroh alebo tu je priamo stranka https://www.realmadrid.com/entradas
@lenkaroh dakujem velmi pekne 🙂 velmi si to cenim, ja uz som nieco aj poguuglila a teda som nasla tiez tu priamu stranku..chcem sa tym vaznejsie zacat zaoberat tak v polke oktobra, myslite,ze to uz je neskoro? Idealne by bol listok na nejaky zapas v aprili, hadam sa cosi bude vtedy hrat.
@lentilka46 to je akurat cas, ja som tiez zacala zhanat v septembri a zhananie trvalo do decembra 🙂 (ale aj letenky, ubytko atd) a listok som nakoniec fyzicky dostala az pred zapasom. Ono to bud si zajednas prislub, ze ti niekto za poplatok pozicia pernamentku, alebo si mozes kupit listok od agentury za nehorazne peniaze, ale tak ci tak ho dostanes az na mieste pred zapasom. Priamo listok nekupis - teda ak ano, tak to budem mrte prekvapena, pretoze to len tak nejde. Ale ak by sa ti to podarilo, daj mi vediet prosim 🙂 Drzim palce!
@vikusjk ja to chcem kupit priamo cez ich stranku, realmadrid.com ako je sekcia tickets...len musim este vyckat, ako to bude s muzovou dovolenkou a aprilove a majove zapasy zatial nemaju presny termin ani moznost kupy...tak uvidime,sama som zvedava na organizaciu, svagrina si tak kupovala na koncert listky-boli na meno a prisli jej domov na adresu..nechce sa mi verit, ze by sme teraz vsetci mali vopred kupene a zaplatene listky dostat az pred zapasom..jedno,co ma ale mrzi je,ze doppsial ked som kukala volne zapasy aj s lustkami, tak nikdy neboli miesta pri sebe, ale ob 2-3sedadla..neviem,ci je to marketingovy tah alebo ozaj uz vsetko vypredane a toto boli posledne miesta..dufam,ze sa mi podari kupit 2listky vedla seba 🙏
@vikusjk tak nakoniec aj my pojdeme cez futbaltour, aj ked pan vyssie mi dal linky na kupu listkov..a na tom nemeckom webe su listky o polovicu lacnejsie ako cez futbaltour, no limituje ma hlavne moja slaba znalost anglictiny a strach z toho,ci to nebude odzub...predsa chcem to dat ako dar, nie o tie peniaze prist...a cez futbaltour si kupovala len vstupenky alebo cely zajazd?
@lentilka46 ja som kupovala len vstupenku, ale teda bola mrte draha. Viac ludi bolo nespokojnych, aj ked zastupca Futbaltouru tvrdil, ze mozu byt radi, ze sa dostanu na stadion. Ale asi nieco povedat musi.... Inak on tam bol s ludmi, ktori mali zakupeny cely zajazd. My sme si vsetko riesili sami, boli sme tam dlhsie a cez nich len tie vstupenky.
@vikusjk ja som tiez tak...zaplatila som za to 190e, ratam s tym,ze samotne vstupenky budu stat max 80e a zvysok ide futbaltouru..aj ma to mrzi,lebo za tych 190e sme mohli mat lepsie miesta,no isla som na istotu..a tiez sme letenky aj ubytko riesili sami, lebo sak cena ich zajazdu bola cca 480e a my sme za 2os dali komplet za spiatocne letenky a ubytko na 4noci 250e + teda tie vstupenky a stale je to lacnejsie a aj dlhsie tam budeme 🙂
Ahojte, chcem sa spytat, chcem kupit 3 listky na zapas realu madrid vs celta vigo 16.2.20, no ked pozeram priamo na stranku realu, rak tam ten zapas nie je, je tam iba 1 zapas na februar, no iny. Doplnia ho tam? Najradsej by som to kupila tam, ci mam cakat? Vstupenky som nasla na tej stranke, co poslal ten pan predtym, no nie som si tou strankou uplne ista,mate prosim niekto skusenosti? Nie je to nejaky "odžub"? Resp kde presne sa viem nakontaktovat na niekoho, kto by mohol poskytnut aspon 2 pernamentky na tento zapas? Velmi pekne dakujem za akukolvek radu 😉
@heylloo ahoj no ja som pred pár dňami riešila niečo podobné zápas barcelelona a celta vigo😂😂a lístok sme kupovali priamo so stránky futbalového klubu barcelona takže radšej ako píšeš treba kúpiť lístok z origanl stránky ☺️no možno sa im ten zápas posunie na iný deň.. Aj ja som čakala kým ho tam vycapili 🙈😂a ešte ho potom posunili z nedele na sobotu ale vplyv na vstupenku to nemalo🙂
@vrabcek15 Dakujem krasne za odpoved. A ako ti dorucili vstupenky? Prisli ti mailom? Lebo kdesi som citala, ze ich dostanes az na mieste, no to si neviem dost dobre predstavit, ze kupim z domu a potom kdesi v meste ich budem hladat. Ale to ze zapas nebude na ich stranke spolu s moznostou kupy vstupeniek sa nemoze stat, ze? Az ked bude naisto potvrdeny termin ho tam daju, ze? Naozaj by som to nerada riesila cez akychsi sprostredkovatelov. Velka vdaka 😉
@heylloo ahoj áno vstupenky prišli pár dni pred zápasom na mail a potom sa tlačili (totiž tie prišli kamasovi na mail lebo ten futbalový zápas bol darček pre manžela a dosť mi s tým pomáhali naši spoloční kamaráti, ktorí išli tam s ním 🙉😂🙈) a malo by sa dat kúpiť na tej ich stránke len neviem prečo to tam zatiaľ nieje napísané... Možno sa čaká na nejaké rozlosovanie... To by ti najlepšie poradil nejaký futbalový fanúšik 😂
@vrabcek15 este raz dakujem. Jedna kamoska ma teraz vystrasila, aby sa listky nevypredali. Na stranke Realu ich totiz davaju do predaja mesiac alebo tyzden pred zapasom (asi ako ktory zapas). Vy ste ich kupovali vo velkom predstihu? Nebol problem s kapacitou? Zeby bol zapas hned vypredaný, toho sa bojim 🙂 moc d
No tak ten náš spomínaný zápas sa konal 9.11a už v septembri sme kupovali lístky (potom prišli na mail a kamoš ich vytlačil) totiž čím bližšie bol termín zápasu tým drahšie boli lístky.. A tiež mi chalani vraveli, že už by sme ich nemuseli zohnať (lebo oni síce vytlacia niekoľko tisíc lístkov ale tie si medzi sebou "rozoberu" agentúry ktoré ich potom predávajú ako napr. Futbaltour, fotballticketnet a podobne) ale aj tak najistejsie je ich kúpiť origanl z ich stránky lebo to budú aj origanl lístky.. Je mi ale čudné, že by ich dávali do predaja tak neskoro..
Treba sa jednoznačne opýtať Fanúšika Madridu ako to oni majú aby sa k nim človek aj naozaj dostal ☺️
Ja som si raz vsimla ze cez zlavomat mali listky na zapas ligy majstrov, v cene bolo aj ubytko, a bolo vidiet ze ich kupilo dost ludi