Lístky na ligu majstrov

simonad7
9. sep 2024

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či má niekto skúsenosť s kupovaním lístkov od permanent-kara.

Pán sa chce stretnúť s nami osobne a chcel by tie jeho listky, ktoré boli nakúpené prioritne (nakoľko má permanentku) “darovať” cez aplikáciu Slovanu. Vraj sa tam musí zmeniť meno a rodné číslo, keďže to budú kontrolovať na štadióne. Premenované listky by sme mali dostať vraj cca 20.9.

Prosím máte s týmto skúsenosť?

Je to reálne takýto postup, alebo to bude zase podvod.

Dakujem pekne za každú pomoc

draik
9. sep 2024

Ak to spraví pred Vami, podvod to nebude. Teda neposielajte peniaze teraz, že on vstupenky o x dní prevedie, ale všetko na mieste.

felycity
9. sep 2024

... ako je vyššie urobiť pred vami tak by to malo byť ok... tu je info k vstupéenkám: ....Po nákupe lístkov umožnil zmenu údajov na vstupenke. Zmena sa bude dať urobiť len jedna a za tento úkon si klub naúčtuje manipulačný poplatok 5 eur.

"V prípade neočakávaných okolností (zdravotné problémy, choroba, pracovné povinnosti a pod.) bude od 20. septembra možná zmena osobných údajov na vstupenke prostredníctvom webu vstupenky.skslovan.com alebo mobilnej aplikácie," informoval klub.

simonad7
autor
11. sep 2024

Dakjjem, evidentne išlo o podvod, lebo už keď malo dôjsť na stretko napísal mi, že má záujemcu ktorý to s nim spravi všetko aj na diaľku. 🤷🏻‍♀️

A keďže robím v banke a mám s posielaním dopredu peniaze morálne výhrady, tak ja som vycúvala.

Škoda, že sa k tým lístkom neda iným spôsobom dostať.

maranco
11. sep 2024

@simonad7 bolo by fajn keby ľudia "vytrestali" priekupníkov, nič od nich nekúpili a lístky by im prepadli

tiež zmenu mena by som dal za oveľa vyšší poplatok ako je to napríklad u leteniek a skôr umožnil vrátiť lístok nazad predajcovi za nižší storno poplatok (neviem či to majú, neskúmal som)
Ten čo si naozaj kupoval lístok pre seba, nie s úmyslom kupčiť a nemôže ísť, tak ho vráti predajcovi a ten čo chce ísť na zápas si ho kúpi v normálnom predaji, kde má istotu že lístok je platný.