Pomooc sú tu aj nejaký muži? Potrebujem sa poradiť 😅 dostala som nápad dať tomu mojmu pod stromček lístky na nejaký fajn zápas, nech ide s kamošom sa vyvetrať... Akurát že vôbec neviem že či nejaký taký zapas je 😅 pozerala som že Slovam Bayern, skoro mi odpálilo dekel z ceny vstupenky. Tak poraďte, nie je v dohladnej dobe nejaký zaujímavý zapas, keď aj nejaký prípravný slovenskej repre, futbal alebo hokej, ale tak že by dva lístky nestáli celú materskú? 🤔😅
@cucoriedka133 oha no to znie zaujímavo 🙂 idem pokukat kedy, kde a za koľko 😉 ďakujem pekne za tip, presne takto som si predstavovala že mi niekto poradí... Lebo ja momentálne mám prehľad len o akciách pre deti 😅😅😅
@otilia16 je fanúšikom akého klubu? Cez tiketportal sa dajú kúpiť lístky na futbal, hokej. Zážitok je vidieť Real Madrid, Bayern Mníchov...Dortmund...Sláviu Praha.
@otilia16 21.januara bude hrať Stuttgart v Bratislave so Slovanom. Je to liga majstrov
@markusrasford ano ano tuto logi majstrov som pozerala, aj keď sa mi to zdá drahé, porozmýšľam o tom 🙂
@otilia16 ja som ešte teraz pozerala napr liga národov Slovensko - Slovinsko, v ba na tehelku v marci 2025 bude..
@otilia16 ja chcem tiež niečo také mužovi, zatiaľ mam vyhliadnute na me vo futbale u21, budú na Slovensku 🙂 ale na kuknem aj na iné tipy 😁