Lístky cez Viagogo

vikii1
28. mar 2018

Ahojte, dnes som kúpila lístky na Imagine Dragons cez Viagogo ale bojím sa, že stránka je podvod. Máte nejaké skúsenosti? Ja sa veľmi bojím že som im naletela a neviem čo robiť. :/

korunka1
29. mar 2018

Tak uz asi neskoro plakat....😁 Neboj je to ok.ja som cez nich tiez kupovala na koncert do Viedne a do tyzdna som listky mala doma.

vikii1
autor
29. mar 2018

@korunka1 ďakujem veľmi pekne, dúfam, že aj ja s tým nebudem mať problém

tominko2612
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
korunka1
29. mar 2018

@tominko2612 No ale keď si už platila, tak si predsa videla, že tam pripočítava nejake príplatky? Nehovoriac o tom, že oni fungujú ako aukcie, takže ak je po lístkoch na podujatie dopyt, tak budú drahšie. No a keď sa ešte k tomu tie lístky cez slovenskú stránku kúpiť nedajú ... 😣

tominko2612
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
korunka1
29. mar 2018

No ja som ešte pred zaplatením videla, že tam napočítava ďalšie €, no ale čo človek nespraví pre dieťa 😂🤣😣

tominko2612
29. mar 2018

no, men pisalo vyslednu sumu inu, ako to,c o mi bolo siahnute, ale nakoniec, sa na ten futbal slo a bol to darcek, takze ucel to splnilo :D ale radsej uz od nich nekupujem :D

vikii1
autor
15. apr 2018

Držte palce baby dnes je koncert 🙂

korunka1
15. apr 2018

Daj potom vedieť 👍🤛🤜😁

marklar
20. apr 2018

@vikii1 zhruba na jeseň roku 2017 som kupovala 2 lístky na Eda Sheerana vo Viedni. Základná cena lístka bola vtedy 140 eur, tak že okej, čert to vem, je to darček. K cene sa potom prihodilo 15 eur plus daň. Čiže za jeden lístok padlo 208 Eur x 2 ks,krásnych 416 Eur. V zime som zistila, že som tehotná (s dvojičkami) a termín vychádzal na august (pri dvojkách to bude ešte lotéria). Napísala som na zákaznícke centrum, že potrebujem stornovať nákup, odkiaľ mi napísali, že to nie je možné ale že môžem buď počkať na lístky kým fyzicky prídu a potom sa ich pokúsiť predať alebo ich môžem hneď cez ich portál ponúknuť k predaju. Ponúkla som ich teda na portáli k predaju no zrejme som niečo zle nastavila a stále sa nič nedialo. Ani lístky mi do apríla 2018 stále nedorazili, začala som byť nervózna :/ Nedávno som pozrela nastavenia na svojom viagogo účte, niečo som preštelovala a! lístky sa do 5 dní predali, (za cenu ktorú si stanoví predávajúci sám). Cez víkend prišiel mail, že nemám nastavený bankový účet, toto som tiež obratom doplnila a do 3 dní mi cinkli na účte peniaze 🙂 (hoci písali, že peniaze vrátia 5 - 8 dní po ukončení podujatia, aby si overili, že lístky boli použité. WTF?! takže cinknutie peňazí na účte milo prekvapilo. Na cenu sa sťažovať nejdem, pretože som s ňou súhlasila pri kúpe 🙂 tož moja skúsenosť pomedzi všetky tie negatívne čo na nete čítam.

vikii1
autor
29. apr 2018

Koncert Imagine Dragons bol úžasný, síce som zaplatila oveľa viac ako napríklad cez ticketportal ale čo už. Všetko bolo cez problémov, ale nabudúce si nájdem lacnejšie lístky 🙂

korunka1
30. apr 2018

@vikii1 Tak vidíš, že všetko bolo ok. Keď tie zahraničné koncerty cez ticketportal nekúpiš

martinsimo
30. okt 2018

Pozor, vsetkych Vas varujem pred Viagogo!!! Su to podvodnici, vcera som bol v Prahe v O2 arene na festival Transmission. Listok za 70€ som dostal od manzelky na narodeniny. Cestoval som 8 hodin vlakom z Kosic do Prahy, kde ma cakalo prekvapenie. Moj listok turniket nebral a vypisoval, ze je to neznamy listok. Následne som bol odkazany na reklamacne oddelenie, kde som sa postavil do rady, kde predomnou stalo kopu ludi, prevazne cudzincov, kazdy drzal v ruke listok, kde som si vsimol, ze predomnou mal chlapik cislo na vstupenke 19565, ja som mal 19566, uz som zacal tusit nieco zle... Ked som prisiel blizsie ku okienku, kde sedala pani, ktora riesila reklamacie, tak som uz len videl ako ma na papieriku napisanych asi 10 cisel (medzi nimi aj moje 19566) a k nim si uz len robila ciarky, k mojmu cislu si pridala uz asi 20tu ciarku, podobne to bolo aj s ostatnymi cislami. Na otazku, ze co sa deje, sa ma pani za okienkom spytala ci tiez mam vstupenku od Viagogo, ja som este nevedel, ze odkial je, tak som hned volal manzelke a ta mi preposlala objednavkovy mail, samozrejme, ze od Viagogo. Rovnake maily na telefone ukazovali aj vsetci ostatni... Takze nam pani uz len oznamila, ze sme sa stali obetami podvodu a odkazala nas, ze mozeme ist podat oznamenie na policiu, ze uz pre nas nevie nic viac urobit, listky na akciu boli uz niekolko tyzdnov vypredane, nemali ich uz ani priekupnici pred arenou. Parada, cestoval som 8 hodin do Prahy, zaplatili sme plno penazi za listok, cestu aby mi tam oznamili, ze sa na akciu nedostanem, ale mozem ist podat oznamenie na policiu na nejaku neznamu spolocnost, ktora je registrovana vo svajciarsku a potom cakat do rana na stanici na vlak domov. Na akciu som isiel s kamaratom, ten si kupoval listok normalne cez ticketportal, on sa dnu dostal, ja nie, takze nie len ja som mal 2 dni pokazene, ale aj on, kedze si nepredstavoval, ze sa tam ide bavit sam. Takze tolko k Viagogo. Ja len lutujem vsetkych tych cudzincov, lebo boli tam aj ludia, ktori prisli z este vacsiej dialky a ti boli z toho vazne mimo a nechapali co sa deje. Mna to stalo 150€ a dva dni cestovania a sedenia na stanici. Dakujem pekne Viagogo, zadrhnite sa s tymi peniazmi...

nikka455
27. feb 2019

@marklar co ste prestelovali aby sa predali, ak sa mozes spytat? Ja som tiez dala vstupenky na predaj, a trochu sa obavam aby som dostala peniaze.

sofiafia
27. feb 2019

Ahojte neviem co mam robit ?? kupila som listky na Haberu cez viagogo 2xdrahsie zaplatila kartou, listky uz mam aj vytlacene ale ked si zoskenujem QR kod tak mi vypisuje iba nejake cisla a pismena ...😰bojim sa ze listok je falosny...co mam teraz som zufala

marklar
28. feb 2019

@nikka455
v nastaveniach som poklikala kolko chcem za listok (zaratala som si aj nasu dan a kuriera, lebo to si k zakladnej cene viagogo vzdy prirata), zadala cislo svojho uctu, banky a vsetko co odomna chceli na zaslanie platby.

nikka455
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
boda14
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andy1972
8. nov 2019

@sofiafia ako to dopadlo? Boli vstupenky platné, boli ste na koncerte?