List poslaný 1. triedou

18. jan 2023

Prosím Vás, poslala som list 1.triedou o 13.30 na poste a poštárka povedala, že to už dnes neodíde, platila som 1 euro. Podla mňa by to mali doručiť na 2 deň, ale nestalo sa.

petruldo
18. jan 2023

No a to ty nevieš, že pošta NEGARANTUJE pri 1.triede doručenie na druhý deň? Tiež som kukala jak bublifuk

luccija
18. jan 2023

Niekde berú prvú triedu do 12

3petka
18. jan 2023

Pokial chceš aby bola šanca doručenia na 2 deň musíš list podať do nejakej 11-12 tej. Poobedne zásielky už idu na 2 deň.

luccija
18. jan 2023

Záleží do kedy má pošta čas, že to stihnú na druhý deň každý to má inak.Ak stihneš ten čas, tak odide

nelca84
18. jan 2023

Ak si to podala na malej poste, z ktorej uz v ten den zvoz bol realizovany, tak to nebude dorucene na druhy den, ale az ten dalsi. Je to uvedene v podmienkach a zjavne ta na to na poste aj upozornili.

autor
18. jan 2023

@nelca84 aspoň ze upozornila, ale auto tam chodieva okolo 14,30, tak som myslela, že stíham.

nelca84
18. jan 2023

ale mozno to auto nestiha prist do odchodu ineho auta... ak potrebujes nieco naozaj surne dorucit, tak lepsie ist na vacsiu postu

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. jan 2023

Ďakujem za odpovede, nebolo to až tak súrne. Len som menila s jednou paňou nálepky, posielali sme skoro súčasne a mne prišli a ona ich dostane (dufam) zajtra.

autor
18. jan 2023

@jabadabadu Menila som s jednou paňou nálepky a adresy sme si vymenili až okolo obeda. Tak som jej to išla poslať, a mrzí ma, že mne prišli a jej (dufam) prídu zajtra.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. jan 2023

@jabadabadu to ide len o to, aby som do budúcna vedela, že ani 1.tr. nezaručí doručenie na druhý deň. Ďakujem za Váš čas a odpovede.

belasy_motylik
18. jan 2023

U nás je pošta otvorená do 20.00, zásielky 1. triedou berú do 19.30 a v ten deň aj zásielka cestuje. Zisti si oficiálne info, aby to tam neinterpretoval každý podľa seba.

martul
18. jan 2023

Keď to pošleš doobeda tak to bude na druhý deň doručené, ale takto už nieje. Im to chodí brať auto a to nepríde každých 5 min

nelca84
18. jan 2023

Zaruci, ale zasielka musi byt podana do tzv. "rozhodujuceho casu", ktory ma kazda posta urceny inak. Ja teda posielam casto 1. triedou a este sa mi nestalo, aby to na druhy den nebolo, ale podavam na hlavnej poste v krajskom meste.

dominikamacakova
18. jan 2023

Kebyže to nepošleš 1.tr tak príde až na štvrtý deň

adka3321
18. jan 2023

ja som tak raz posielala jednu zasielku pani, to bolo v stredu, tak ma pani na poste upozornila, ze uz to nestihne odist, pojde to az vo stvrtok a pani by to mala mat v piatok. a realne jej to prislo az v utorok alebo v stredu na dalsi tyzden 🙈🙈🙈 neviem co tam vtedy robili