Prosím Vás, poslala som list 1.triedou o 13.30 na poste a poštárka povedala, že to už dnes neodíde, platila som 1 euro. Podla mňa by to mali doručiť na 2 deň, ale nestalo sa.
Niekde berú prvú triedu do 12
Pokial chceš aby bola šanca doručenia na 2 deň musíš list podať do nejakej 11-12 tej. Poobedne zásielky už idu na 2 deň.
Záleží do kedy má pošta čas, že to stihnú na druhý deň každý to má inak.Ak stihneš ten čas, tak odide
Ak si to podala na malej poste, z ktorej uz v ten den zvoz bol realizovany, tak to nebude dorucene na druhy den, ale az ten dalsi. Je to uvedene v podmienkach a zjavne ta na to na poste aj upozornili.
@nelca84 aspoň ze upozornila, ale auto tam chodieva okolo 14,30, tak som myslela, že stíham.
ale mozno to auto nestiha prist do odchodu ineho auta... ak potrebujes nieco naozaj surne dorucit, tak lepsie ist na vacsiu postu
Ďakujem za odpovede, nebolo to až tak súrne. Len som menila s jednou paňou nálepky, posielali sme skoro súčasne a mne prišli a ona ich dostane (dufam) zajtra.
@jabadabadu Menila som s jednou paňou nálepky a adresy sme si vymenili až okolo obeda. Tak som jej to išla poslať, a mrzí ma, že mne prišli a jej (dufam) prídu zajtra.
@jabadabadu to ide len o to, aby som do budúcna vedela, že ani 1.tr. nezaručí doručenie na druhý deň. Ďakujem za Váš čas a odpovede.
U nás je pošta otvorená do 20.00, zásielky 1. triedou berú do 19.30 a v ten deň aj zásielka cestuje. Zisti si oficiálne info, aby to tam neinterpretoval každý podľa seba.
Keď to pošleš doobeda tak to bude na druhý deň doručené, ale takto už nieje. Im to chodí brať auto a to nepríde každých 5 min
Zaruci, ale zasielka musi byt podana do tzv. "rozhodujuceho casu", ktory ma kazda posta urceny inak. Ja teda posielam casto 1. triedou a este sa mi nestalo, aby to na druhy den nebolo, ale podavam na hlavnej poste v krajskom meste.
Kebyže to nepošleš 1.tr tak príde až na štvrtý deň
ja som tak raz posielala jednu zasielku pani, to bolo v stredu, tak ma pani na poste upozornila, ze uz to nestihne odist, pojde to az vo stvrtok a pani by to mala mat v piatok. a realne jej to prislo az v utorok alebo v stredu na dalsi tyzden 🙈🙈🙈 neviem co tam vtedy robili
No a to ty nevieš, že pošta NEGARANTUJE pri 1.triede doručenie na druhý deň? Tiež som kukala jak bublifuk