List do väznice a omaľovánky

22. nov 2024

Ahojte. Ak posielam niekomu list do väznice viem mu k tomu listu dať nejaké stránky omalovaniek aby si mohol maľovať tam alebo ako mu to tam poslať ako tie omaľovánky ? Ďakujem za odpovede

spanielka44
22. nov 2024

To čo ma ten väzeň 10 rokov ? 😆 keby krížovky alebo niečo take nepoviem ani pol slova ale omaľovánky?

stanulienkat
22. nov 2024

@spanielka44 antistresove😁

alickapusinka
22. nov 2024

To sa asi posiela v balíku.neviem či omaľovanky mu len tak daju ako list.To je tam presne definovane list je list a omaľovanky neviem či nemusia ísť ako balík.

sissy27
22. nov 2024

Ak sa nemylim, tak vazni maju narok na balik raz za urcite obdobie, kde mozu dostat veci pre osobnu potrebu. Ci mu nieco prejde mimo toho, to netusim.
@spanielka44 preco? Existuju aj tzv. antistresove omalovanky a tie su skor pre dospelych. Mozno ho proste bavi malovat, ale tak platno mu tam asi nedovolia, tak aspon toto.

alickapusinka
22. nov 2024

@spanielka44 a čo omaľovanky sú len pre deti však predavaju normálne antistresove omaľovanky pre dospelých. A sú drahe .To si kupuju dospelý takže najprv si over že čo píšeš.Určite dospelemu v base nejde poslať oamľovanku za 50 centov.

maca1984
22. nov 2024

Omaľovánky sme sice neposielali, ale vo väčšej bublinkovej obálke sme poslali diár, zošit, známky, obálky a v pohode, dali mu to.

spanielka44
22. nov 2024

Viem, že existujú aj tie omaľovánky pre dospelých ale nepoznám nikoho kto by to využíval… naopak krížovky tie aj kolegyne v robote, svokrovci a aj ja polustim 😀 a stačí k ním pero alebo ceruzka a k omaľovánky treba aj celu skalu pasteliek pribaliť 😀

zuzanita1609
22. nov 2024

A bude to mať aspoň čím vymaľovať? 🤭 Aj tá bublinková fólia nie je zlý nápad 😉

sissy27
22. nov 2024

@spanielka44 kks nie tebe chce tie omalovanky poslat 🙄 mozno ich dotycny chcel, mozno v base maju farbicky…

michellemary
22. nov 2024

Dievčatá, kamarát pracoval ako väzenský pedagóg, a áno, v base majú farbičky, tento pedagóg ich kupuje, a pracujú s nimi. 😀 Dokonca aj voskovky a vodovky a tempery majú.

oliviakatka
22. nov 2024

Ja by som si išla občas na pár mesiacov oddýchnuť do basy 😂

spanielka44
22. nov 2024

@sissy27 však keby ich osobne chcel, tak by vedel či ich môže dostať alebo nie 😂

sissy27
22. nov 2024

@spanielka44 a mozno nevie, mozno je tam prvykrat a kratko 🤦🏼‍♀️

zara1357
22. nov 2024

Najskor musí ten vo väzení požiadať o balík ( má to presný názov). Daj si do googla, ako poslat balík do väznice a normálne tam máš presný postup, aj to čo poslať môžeš, ako často atd.

janickacrazy
22. nov 2024

@spanielka44 ja sa hlásim ako dospelá, ktorá miluje omaľovánky a občas si tajné požičiam aj tie detské, lebo moje deti nerady maľujú, tak aspoň ja si to užijem 😁

ayato
22. nov 2024

@janickacrazy aj ja milujem omaľovánky. A momentálne mám také, čo by som deťom maľovať ani nemohla dať. 😂 A taký je to relax keď decká večer zaspia.

zuzanita1609
22. nov 2024

@ayato a toto neviem...či by sa hodilo,či radšej nehodilo...do väzenia 🤭. Ale bohové, originálne 👍😃.

ayato
22. nov 2024

@zuzanita1609 to by si tam asi požičiavali medzi sebou 😂