List 1. trieda do 0,5 kg

majkabr
15. nov 2020

Ahojte žienky koľko stojí list 1 trieda do o,5 kg.

atreyu
15. nov 2020

1,30

majkabr
autor
15. nov 2020

Vďaka

berry266
15. nov 2020

www.posta.sk 😉 hľadaj sekciu cenník a tam je všetko

oli18
15. nov 2020

@majkabr Prečo kvôli maličkosti, ktorú si vieš sama dohľadať, zakladáš diskusiu? To si taká neschopná?

majkabr
autor
15. nov 2020

@oli18 sorry hľadala som ale nenašla som , prepáč že ťa otravujem

zuzanita7
15. nov 2020

@oli18 veď nepísala konkrétne tebe do správy!!! otravovala konkrétne TEBA? ČI? 🙈
Nemusela si reagovat, aj tak si jej nepomohla...🙂 niekedy tá stránka aj nie je dostupná, MK je tu od toho aby sme si vypomáhali nie kritizovali niečiu neschopnosť, je tu dosť ochotných aj bez tvojej účasti, tak sa veľmi nepohoršuj... A užívaj si večer v kľude😍

majkabr
autor
15. nov 2020

@zuzanita7 ďakujem, tiež nechápem prečo tu niektoré maminy tak nervózne reagujú proste hľadala som to a nenašla som to iba list obyčajný tak som sa spýtala potrebujem niečo rychlo zajtra poslať . Preto ma to zaujímalo.

zuzanita7
15. nov 2020

@majkabr v pohode, asi sa doma strašne nudia a len striehnu, aby mohli provokovať a riešiť si tu svoje komplexy, lebo sa nemajú kde užitočne realizovať.... 🙈🙈🙈 Lezú mi už tieto hviezdy vymudrene dobre na nervy, neviem čo sa ozýva, keď ti nedokáže poradiť...🤦🤦🤦 NATO JE TU TENTO PORTÁL ZRIADENÝ, ABY JEDNA DRUHEJ POMÁHALA A NEVYVYŠOVALA SA NAD OSTATNÝCH!!!👿

oli18
15. nov 2020

@zuzanita7 Veď život je tvrdý, treba sa snažiť aj vlastnou hlavou niečo vyriešiť, nie hneď sa pýtať na fórach. Takýto komentár niekedy pomôže zamyslieť sa nad svojou schopnosťou a posunúť človeka vpred. Tak to bolo aj myslené. Ja sa nad nikoho nevyvyšujem, nemám to za potreby , som už dosť stará na to. Ale niekedy sa mi ozaj rozum zastavuje, čo sa tu dospelé baby pytajú. A pritom stačí popremýšľať a prídeš na to aj sama.

majkabr
autor
15. nov 2020

@oli18 Áno život je tvrdý a hlavne voči takýmto čo sú strašne múdre a nepotrebujú od niekoho poradiť, Ja si ho nesťažujem a nestvrdzujem . Nevedela som to tu nájsť a hľadala som tak som si poradila cez MK na to je tu ten potrál. Vobec som nechapala prečo sa ozývate , keď nato nemáte náladu na blbé odpovede nikto nie je zvedvý keď rýchlo potrebuje pomoc, A ani by som si nezaťažovala život blbými komentármi keď nato nie jej nikto zvedavý, Som nevedela že to je portál pre múdrych ako ste Vy , skor som si myslela že to je o pomoci , Asi tak,

zuzanita7
15. nov 2020

@oli18 ja som nenapísala, že TY sa vyvyšujes nad niekoho, to je myslené všeobecne.... ale toto bola čisto technická otázka, ktorú kto vie a je ochotný, jednoducho napíše, poradí a odpovie a nekomentuje zbytočne 🙂
Aj mne sa tu rozum z kadečoho zastavujeme, ale keby som mala na všetko reagovať tak tu sedím a píšem celý deň...😉 Niekedy je ozaj lepšie nereagovať, nie vždy každý pochopí ako to tu kto myslí....🙈 Apropos, nikde tu nie je vyšpecifikované presne, aké diskusie sa tu môžu či nemôžu zakladať, pokiaľ nikto nikoho neuráža, môžu tu dievčence diskutovať trebárs aj o nesmrteľnosti chrústa alebo prečo hovnival gúľa svoju guľôčku, ak im nevieš v diskusii pomôcť, nie je potreba kritizovať a poukazovať, že život je tvrdý... Práve preto treba pomáhať aj s maličkosťami...🤗🤗🤗