Nie som teda žiadna puritánka :D a páčia sa mi nevyregušované foto a prirodzené modelky, ale nie je toto už trocha priveľa?
Za mna super. Lebo aspon viem ze presvita. Usetri mi to cas, je to verne skutocnosti
To je telo!!👍🏻
Podľa mňa je to primálo 😁
Tiež akosi nechapem čo ma byt priveľa..?
Unika mi pointa...
z akej jaskyne si vyšla? však keď podprda a gaťky presvitajú tak odjakživa (ja si pamätám ešte katalógové čo sa listovali) to bolo na modelkách vidieť aby sa zákazníčky zariadili 🙄
Zavidis postavu co? No to si musis odmakat 😃
Co je privela? Ze je podprsenka priesvitna, alebo modelka prilis chuda, prilis opalena, alebo ze jej ta podprda perfektne nesedi?
Nie, nezávidím 🙂 a práve mne sa páčia take prirodzene fotky, ale keď mi fotky z lindexu tieto vyskakovali na fb tak som sa len kukala že to čo, sú tam teda aj iné podobne a na mna asi moc detailov v priesvitnej podprsenke :D ale asi som len stará alebo nenakupujem často spodné prádlo cez net 🙂
To je zamer. Robia to v záujme ľudstva
aby chlapi stíhaciek nemali doma pruser, že chodia ocumoval krasotinky na ig. Takto si popozeraju po čom im srdce pistí a stíhačka je kľudná, lebo v histórii prehliadača nenasla nič "zavládne".
To máš ešte dobré, mne toto vyhodilo na FB, pobavilo 🤭😂🤣
https://www.lindex.com/sk/p/8129658-7607-modroz...
@tayla to bola prvá foto čo mi vyskočila ale nechcela som to sem dávať aby nehovorili, že sa vysmieval alebo čo :D podľa mna ta podprsenka je moc, ale asi som moc konzervatívna a inak zas že tie modelky sú normálne ženy, to je super myšlienka si myslím
Dobre vidím? Veď to je ženská bradavka! No nič, budem sa musieť ísť v nedeľu do kostola vyspovedať.
A co je akoze privela na tom?