Limit na polmaratón

3. sep 2024

Ahojte. Limit na polmaraton su tri hodiny? Dakujem

petamich
3. sep 2024

Je to individualne, niektore maratony su "rychlejsie" a limit je 2.5 hodiny, iny ma 3 a niekde aj viac (pre slow runners), treba si pozriet propozicie toho konkretneho

napr. nas kosicky ma 2:45

autor
3. sep 2024

@petamich medzinárodný maratón mieru myslíš, pod tým váš košicky?

autor
3. sep 2024

@petamich a dakujem 😊

dzina007
3. sep 2024

@petamich 2.45 ma kosicky polmaraton ktory byva v maji alebo sa to tyka aj toho teraz v oktobri kde sa bezi aj maraton?

petamich
3. sep 2024

@dzina007 o majovom ani neviem 🙂 myslela som MMM v oktobri ale vyzera to tak, ze to bol limit pre majovy, idem to este pozriet v propoziciach

petamich
3. sep 2024

Tak damy prepacte za zmatok ten v oktobri ma limit len na full 6 hodin a tym padom hypoteticky aj polmaraton moze niekto bezat 6 hodin

Ospravedlnujem sa za mylnu info!

autor
3. sep 2024

@petamich ja som tiež čítala, že dobehnúť je potrebné do 6 hodín… ale o polmaratone som sa nedočítala. Každopádne dakujem ešte raz 😊

draik
3. sep 2024

@petamich
Ani hypoteticky.

petamich
3. sep 2024

@draik Časový limit pre dokončenie disciplíny maratón je 6 hodín. Preteky budú ukončené v čase, ktorý nastane po uplynutí tohto limitu. Pre ostatné disciplíny MMM platí pravidlo, že budú ukončené podľa rozhodnutia uvedeného v Záverečných pokynoch, najneskôr však v rovnakom čase ako Maratón.

No najneskor v rovnakom case ako maraton, mne evokuje, ze ak nebude v zaverecnych pokynoch uvedene inak, tak aj polmaraton ako ostatna disciplina moze mat casovy limit 6 hodin, zdroj je oficialna stranka oktobroveho MMM

draik
3. sep 2024

@petamich
Úvaha je to zaujímavá, ale ja by som si prečítal všetko a poriadne...napríklad to, či štart polky je taký istý ako maratónu.

petamich
3. sep 2024

@draik hm priznavam vsetko a poriadne som necitala 🙂

dzina007
3. sep 2024

@petamich
@draik
vychadza to tak na max 4,5 hodiny... ale tak asi nik nejde na polmaraton s tempom 12+
😀