Dobrý deň už 2 deň pozorujem lienky na balkóne ešte že mám zaskleny balkón ale keď odsuniem jedno okno sú natlačené všade ja už neviem čo mám robiť neznášam hmyz okná už vôbec neotvaram nikde lebo sa bojím aby sa my nedostali do bytu má stým niekto niesli skúsenosť ?
@mirecko000 každý rok to takto mám.
@ankare viete ako sa ich zbaviť lebo ja som už zúfalí strašne neznášam hmyz
@mirecko000 pozametať
Iba pretrpet. Mozes zametat, ale su ich tisice. Myslim ze kazdy rok sa o tomto case zliezaju, ale netrva to moc dlho. My mame tento rok obrubnice americke :T cez tyzden som bola "po clenky" v chrobakoch, ale uz to ustupuje. Dnes ich bola len hrstka.
@mirecko000 ja ich striekam biolitom,nehumanne,ale inak sa neda. Nastriekala som okolo okien a viac uz neprisli.
@mirecko000 sieťky na okná. Len to pomohlo.
@marca12 ako ja ich nemám v byte ale na balkóne a mám ho zaskleneni a skvor sa tam usadzujú ako sú tie rami na oknách dnes som vystriekal octom v pomere 1/1 zriedeny z vodov teraz pozerám keď som odsunul len jedno okno už tam nie sú ale jedna si veselo kráčala po skle ďalšie 3 som neodsunul lebo som sa bál aby nepopadali na balkón 🤣 neviem či sú tam ešte ale zajtra pozriem strašne neznášam hmyz 😁 už teraz má svrbí telo keď to píšem 🤣 ale dočítal som sa že voda s octom ich odplaši vystriekal som všetko tak dúfam že sami pôjdu preč nechcem ich zabíjať 😔
každý rok o takom čase mám plné okná mnoho.bodkovaných lienok.. všade mám sieťky, dnu sa nedostanú 🙃