Ahojte, ideme na dovolenku, prídeme cca o 9 ale ubytovať sa môžme až o 14. Zatiaľ sa pôjdeme kupat. Avšak zabalené mám aj umelé mlieko a samozrejme lieky, celú lekárničku. Bojím sa že sa to v aute zatiaľ teplom znehodnotí. Ako to riešiť ? Chladiaci box nemáme a ani to niesu veci do chladničky ale na izbovú teplotu
Umelé mlieko sa ti nepokazí, kým nebude zarobené. A liekom tiež nič nebude. Kúp si napríklad v lidli tie chladiace zapínacie tašky. Daj na noc do chladničky a potom do toho veci co sa bojíš, že sa pokazia. Malo by to spomaliť "varenie" 😀
UM je v krabici samozrejme a tá je neotvorena, nová. Aj lieky sirupy sú neotvorene
Kúp prenosnú chladničku alebo ako sa to volá. Do auta sa ti vojde. Umelému mlieku sa inak nič nestane, je to len suché.
Nič sa tomu nestane, nestresuj. Ja nosím na dovolenky autom UM pravidelne a vždy bolo v pohode. Jedine ak máš glycerínove čipky sa ti roztopia.
Už roky riešim takéto veci chladiacou taškou, mám z Tchiba. Naukladáš vychladené veci z chladničky, dobre zavrieš a o 6-7 hodín sú stále ešte studené, aj keď samozrejme nie ako po vybratí z chladničky. K liekom môžeš takto dať zo dve fľašky studenej vody a určite sa im nič nestane.
Hotel nema uschovu batoziny?
Ja na tvojom mieste si kupim chladiacu tasku, na alze maju aj za 10€, a dam tam chladnejsiu flasu s vodou a lieky do nej.
@uhnakova joj, som sa opakovala 😅 . Super si jej poradila 🙂
UM sa nic nespravi pokial je v krabici a nieje rozrobene. Lieky v tabletach kludne nechat tak. Ale sirub by som dala termo tasky nech si idrzia teplotu