Liečivé kamene - kde ich kúpiť a vaše skúsenosti

edajna6
25. júl 2023

Ahojte prosím kto má skúsenosti s liečivými kameňmi, napr buď ako náramok alebo náhrdelník
A kde ich môžem kúpiť?

martinmmartin
25. júl 2023

nema to mat preco ucinok.Ak ti niekto zacne pri tom blabotat o energiach tak sa ho spytaj co to ta energia vlastne je nech to nejako definuje a rozhovor hned spolahlivo skonci. Kup si v baumaxe dlazobnu kocku dal si ju pid vankus a mas to lacnejsie. Benefit bude rovnaky

laura164
26. júl 2023

Ako šperk alebo ozdoba do bytu je to pekné, ale ziadne účinky to nemá

mija199
26. júl 2023

@laura164
Ak to nie je smolinec.

heln
26. júl 2023

@edajna6 vyguglis na nete plno eshopov s "liecivymi" kamenmi, aj s vysvetlenim ako maju posobit.
len si daj pozor, nie je kamen ako kamen, mnoho "drahych" kamenov su synteticke alebo len ofarbene sklicka, atd.
"liecive" kamene su len dobry biznis.

endzi83
26. júl 2023

@edajna6 vidím, že radia taký čo majú "skúsenosti ". Mám eshop s liečivými kameňmi, ale nie náhrdelníky a náramky, ale drúzy a surové kamene. Kvalitné liečivé náramky a náhrdelníky som si kupovala od minerály zeme, nájdeš cez google. Každý verí len do tej miery aké má poznanie, to neznamená že druhému to nepomôže, tak ako aj strava niekomu pomôže byť vegetarián a cíti sa celý život dobre a niekomu pomôže byť mäsožravec. Niekomu pomôžu kamene alebo nasmerujú k ceste poznania 🍀😉 kamene pomáhajú len stačí byť ich prítomnosti tak ako aj v prírode, ani tomu človek nemusí veriť, ale je to jednoduchšie a rýchlejšie ak je tam aj zámer.

mija199
26. júl 2023

@endzi83
S tým súhlasím.

martinmmartin
26. júl 2023

@endzi83 Ako sa to prosim ta meralo ze to je rychlejsie? Velmi rad by som si tu studiu pizrel

endzi83
26. júl 2023

@martinmmartin ak Ťa to zaujíma kúp si knihy a studuj alebo googli je toho veľa a kto chce aj nájde.

martinmmartin
26. júl 2023

@endzi83 praveze nikde neviem naist ako sa pirovnavala rychlost liecenia kamenmi a bez. Odkial mas ty prosim ta tu informaciu? Velmi ma to zaujima

endzi83
26. júl 2023

@martinmmartin z mudrych knih, kto hlada najde.

martinmmartin
26. júl 2023

@endzi83 ja hladam a nebasiel som. Nailozaj mi prosim ta nevies povedat odkial ty presne vies mas o tej rychlosti uzdravovania? Ty si si to hadam nevymyslela.,Ako si si ty tu informaciu overovala? V ktorom monente a preco si jej uverila?

endzi83
26. júl 2023

@martinmmartin prečo Ťa zaujíma čomu verím?. Snáď každý môže veriť v čo dokáže tak ako niekto verí v Boha, anjelov iné entíty aj ja môžem veriť v silu kameňov a sú spomenuté v rôznych knihách o mineráloch drahých kameňoch ak začneš študovať dočítaš sa. Ak Ťa to zaujíma napríklad aj v knihe Tajomné svetlo kryštálov od K. Raphaell. A štúdie som nehľadala to nie je pre mňa ak si vedec a Ťa to zaujíma a trápi môžeš sa do toho pustiť. Mne stačí moja viera.

martinmmartin
26. júl 2023

@endzi83 No ale preco si potom prisla s jednoznacnym tvrdenim ze uzdravenie s kamenmi je cit. "jednoduchsie a rychlejsie"?
Ako si to ty porovnavala? Kolko pacientiv bolo v kontrolbej skupine? Ake diagnozy?
Ty si sa o tomto ako presvedcila? Na zaklade coho? Si si to vymyslela?

endzi83
26. júl 2023

@martinmmartin Lebo môžem vyjadriť svoj názor, tak ako aj Ty s tvojími tvrdeniami a nešprtam sa v nich. Kto chce verí a ho to osloví alebo nie, nikoho nenútim nič robiť pre svoje zdravie ani nič kupovať. Je to vec názoru, ak s tým nesúznieš kľudne roluj ďalej. život je krásny aj bez dôkazov. A ja našťastie nemusím nikomu nič dokazovať. Buď uveríš alebo si nájdi inú cestu uzdravenia. Ja nevravím, že je to jediný spôsob a ani nie je, ale pomôže nezávislé na tom či tomu veríš alebo nie.

martinmmartin
26. júl 2023

@endzi83 Aha takze si zabudla v tvojom prispevku napisat ze "ja verim ze kamene urychluju uzdravenie" a napisala si to iba ako oznamivaciu vetu. To ma , musim sa priznat, pomylilo. Mozes si to prosim ta opravit? Vela ludi to pochopi ako hotovu vec ked to pises ako oznamivaciu vetu. kym je to iba nieco co ty si myslis. Potom ta nikto nebude brat vazne.

romibart
Autor odpoveď zmazal
Zobraz