Ahojte. Chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s “lieciteľkou”, “veštkyňu”, ktorá pomáha aj pri problémoch, keď máte okolo seba zlé sily. Mám pocit, že posledné dva roky sa na mňa lepí všetko zle, hlavne zdravotný problém za zdravotným problémom, a to som mladý človek. Ako by mi niekto veľmi neprial, nemal ma rád, závisť, neviem sama posúdiť, čo to je. Tak len pre zaujímavosť, mal niekto podobný pocit, problém a nejaké riešenie?
Odkial si? Viem ti poradit v BA. Ale este predtym dodavam, ze blbe obdobia tohto typu mava vacsina ludi v mojom.okoli a myslim ze aj vsade inde. My sme si s manzelom tiez uz taz hovorili, ci nas neprekliala ista osoba, s ktorou sme mali konflilt. Ale neprekliala, nakoniec sme ponachadzali riesenia vlastnymi silami.
vsetci tzv liecitelia vestci su podvodnici, len su to vyborni manipulatori.riesenie je jednoduche v tvojej hlave a to myslim vazne, zacat rozmyslat pozitivne, nevidiet vo vsetkom len to zle a zacne sa vam darit v kazdej oblasti.vestci, liecitelia, zbytocne vyhodene peniaze a energia na nejakych sarlatanov
@isis234 👍👍👍👍👍👍
@marianarem zdravim 🙂 vedeli by ste mi dat kontakt v ba?
Všetky takéto liečiteľky a veštice sa zameriavajú na jediný typ energie - tú, čo máš v peňaženke.
Ona ti iba povie to, čo chceš počuť a bude ťa manipulovať, aby si si kupovala drahé predmety a amulety na tvoju ochranu. Preboha baby majte rozum.
@marianarem on nevie povedať, kto človeku škodí. má reiky, vie zharmonizovať čakry,- urovnať energiu- to je jeho liečenie.. ale... môže energiu i zobrať z človeka. na to pozor...
@isis234 Nevie povedat kto skodi, ale myslim, ze vie povedat, ci tie sucasne problemy su preto, ze niekto skodi.
@marianarem ak lekári neviedia presne uričiť príčinu choroby, vtedy je porobenie od inej osoby a to lekári nezistia
Ja som bola spokojná s Gloria Jarkou ktorá veští a lieči. Dostala som na ňu kontakt od mojej známej a nám veľmi pomohla pri chorobách a v rámci rodiny prikladám aj kontakt ak by mal niekot záujem : 0902 853 549.
@marianarem takže zoberie peniaze ale nič navyrieši.
Úprimná modlitba srdcom. Poprosiť Boha, Ježiša, anjelov o pomoc, pokoj od zlého. Daj si odlúžiť omšu... za zdravie a Božiu pomoc. Sleduj ľudí okolo seba- svojich priatelov, známych, ako sa hovorí, maj oči aj na chrbte. Nie vždy čo ti povedia je úprimné. ..sleduj ich gestá..Ak sa pri nich necítiš dobre, nestretávaj sa s nimi