Čauko, je možné vrátiť tovar ktorý som si zakúpila v jednom Lidli a do iného Lidla v tom istom meste? ďakujem
aj v inom meste, v hociktorom Lidli môžeš. Samozrejme s bločkom
Samozrejme dá sa vrátiť v ktoromkoľvek Lidli ,samozrejme s bločkom .
da sa, pravdaze, je uplne jedno, v ktorom meste to vracias, je to Lidl 😀 s blockom ti to musia vratit hocikde
kľudne môžeš, tovar zakúpený v predajni vieš vrátiť v ktorejkoľvek predajni. Už som to sama pár x urobila.
ak nemam blocek, ale tovar je lidl znacky, tak bude s tym problem? neda sa to nejak vybavit?
@simonkaa27 určite treba aj blocek, ved tym dokladujes kedy si to kupila a cenu vyrobku. Maju určitú lehotu na vratenie a aj cena moxe byt odlisna spred tyzdna napr ako teraz. Bez blocku nepochodis
@e1i aj som si myslela, no nevadi teda. kupila som si jedny nohavice, len nevyzeraju na mne tak, ako som si predstavovala. tak ich skusim teda niekomu posunut.
Dievčatá a nemáte skúsenosť s online vrátením tovaru? Mama objednala online montérky, neprišiel jej ani mail, ani na mobil nič neprišlo a ani v spame nič nemá. Tak objednala aj druhý krát, veď asi objednávka neprešla.
Priniesol jej kuriér dva balíky po pár dňoch, otec to prebral, ale nedostal ani blok za dobierku, nič.
Tak teraz čo s tým? Ako vrátiť?
Vie mi niekto poradiť dokedy môžem vrátiť nenosenú bundu so štítkom kúpenú v Lidl predajni? Nesadla veľkosť.
Nikdy som to síce nerobila, ale na 99,99% áno.