Ahojte baby
Prosím Vás bola som v Lidl a keďže je olej akcia 1 + 1 za 0.99 c a mlieko 8 + 4 zadarmo za 0,48 c tak mi to pri kasse nejak zle zrátali nie? Mne to nejak nesedí 🙄 kuknite si to sami. Dali mi to správne alebo pri pokladni to zle dala? Vďaka
Mlieko max odber na kupón 12 ks. Olej max odber na kupón 2 ks...vždy si to vieš v kupóne pozriet
A nebola tam podmienka iba karton mlieka a ty mas dva- tak ten druhy platis plnu sumu. A okej rovnako. Kupon treba aktivivat a aj si precitat podmienky
Ahááá no tak super, tak sa mam akože vrátiť a dat zas zvlášť zaplatiť??
Tak ja by som sa už nevracala a poučenie do budúcna čítať aj podmienky
Aj tak by ti to nezmenili nakoľko tam máš napísané že si môžeš uplatniť kupón len 1x
Keď ten kupón raz použiješ tak sa už nedá použiť a zmizne čiže za akciovú cenu vieš kúpiť 12 ks mlieka a 2 ks oleja. Osobne pevne verím ze už budú zakázané takéto vrátenia, lebo za to ze zákazníci nečítajú podmienky doplácame my a lietame tam ešte viac kvôli zbytočným vráteniam. Nenarazam len na teba....
Samozrejme najlepšie by bolo úplne zrušenie kupónov ale to sa určite nestane
Práve to riešil jeden pán predomnou, kupoval plný vozík oleja a ohromne sa divil, že iba jeden mu odrátali. To neplatí neobmedzene. Len na ten 1 kus navyše (prípadne pri tom mlieku 4, keď kúpiš 8). Myslím, že ísť tam druhýkrát ti nepomôže, kupón už ti platiť nebude.
No super 🤣 nebadi budem vedieť do budúcna 👍🙈
keby ludia venovali svoju energiu radsej do vzdelavania, ako do toho, ako odzubat system....
@klarissa25 preco? jasne, ze sa na tom nabalia len predajne. ale tak aj ludom to aspon trosku pomoze. len treba byt pozorny pri uplatnovani.
@renat04 no preto ze by stačilo priložiť aplikáciu a zľava by sa odratala automaticky. Co majú robiť starí ľudia ktorí si ledva dali vytlačiť QR kód aby mali zľavy lebo jednoducho nemajú telefóny na to vhodne
Tie kupony su jednorazove, cize ked kupis olej 1+1 alebo aj to mlieko 12 ks, tak ten kupon Ti zmizne, viac ho pouzit nevies. Jedine, ze by si isla s niekym, kto ma tiez tu aplikaciu a kupil by Ti to on, ak ma kupon a nepotrebuje ho.
@muchotrafka298 hej už vidím nevadí, do lidl nechodím preferujem kaufland len mama ma tam poslala tak som ani nevedela ze sa tam niekde dajú pozrieť podmienky
@klarissa25 Môžem sa spýtať mimo hlavnú tému? Dnes som brala mozzarellu 2+2, zľavu odrátalo, ale predavačka nahodila namiesto štyroch kusov až päť. Keď takúto chybu v kusoch zistím až doma, nemá zmysel reklamovať asi. Alebo je to možné? Predavačka rýchlo blokuje, zákazník rýchlo hádže do tašky, za ním ďalší netrpezliví zákazníci... Samozrejme, nechce sa mi ísť späť, ide len o necelé euro. A čo pri drahšej veci, spotrebnom tovare. Viem dokázať, že som brala len jeden kus, nie viac, ak zle nablokuje?
@darinkaninka vies len ak to spravis okamzite, idealne pri pokladni. Lebo potom neskor to uz je len tvrdenie proti tvrdeniu.
@darinkaninka na bločku máš dátum a čas aj číslo pokladne, ak by chceli vedia pozrieť kamerový záznam z toho času ako to vyzeralo pri pokladni
@maranco ale kamerový záznam si vieš vyžiadať len cez políciu. My nemame prístup ku kamerám
@klarissa25 Ďakujem, takže náročné neskôr niečo dokazovať. Bolo mi tej predavačky ľúto, fungovala len jedna pokladňa, dala si za mňa na pás cedulku z technických príčin zatvorené, samozrejme jej každý ďalší zákazník po mne tu cedulku posunul za jeho nákup. Kým som tam stála, tak traja ďalší zákazníci. Ešte musela odbehnúť aj k samoobslužnej pokladni. Nechápem, čo robila v tej chvíli vedúca, evtl.kolegyne. A ak potrebovala na WC, tak asi plienka🙄 Či to bol nejaký brutálny výcvik novej kolegyne, netuším.
@klarissa25 SBS sa nevie podľa potreby pozrieť do záznamu?
Samozrejme nie dať pozerať predavačke alebo zákazníkovi.
Ona nepotrebuje aby jej ukázali/odovzdali záznam, stačí ak zodpovedný pracovník ktorý je na to poverený skontroluje či urobila chybu predavačka, alebo zákazníčka klame.
@klarissa25 a pritom by stačilo otvoriť ústa na pokladni a tie zbytočne vrátenia ktoré vás tak obťažujú nemuseli byť. Ja pracujem v inom retazci ako ty, ale akonáhle vidím ze ma zákazník iný olej ako akciový atď, okamžite tie ústa otvorím a upozorním ho a nevadí to urobiť aj 30 krát za sebou ked treba. Na to tam som. Urcite lepsie ako 30 krát robiť storno, je 30 krát ľudí upozorniť.
@darinkaninka Preto si treba blok pozrieť hneď, nie až doma. Teraz s tým už neurobíš nič, jednou mozzarellou za ani nie euro sa nikto nebude zaoberať.
@h2 To je v poriadku, píšem, že kvôli necelému euru nepôjdem späť. Chcela som vedieť, ako sa rieši drahší tovar. A vyššie tiež píšem, že sa vlastne všetci ponáhľajú. Aj predavačka, aj zákazník, nech nezdržiava ostatných. Čiže tam nie je veľa času na kontrolu bločka.
@maranco nie, nevie
@ajusa12 áno samozrejme že baby upozorňujú... Ale pre pána však majú blokovať nákup a nie každému jednému zákazníkovi vysvetľovať že ako čo treba aktivovať kupón koľko Max zobrať atd...to sa nedá každého upozorňovať. Zákazníci by sa mali naučiť byť trochu samostatnejší... Neviem teda kde robíš ale u nás nie je čas na takého "vykecavanie" so zákazníkom a hlavne nie je to ich náplň práce....
@klarissa25 lidl ma aj to blbe ze nejake zlavy platia od pon do nedele dalsie od stvrtka do nedele a ptm su nejake zlavy len v stredu dalsie len piatok ci ako to je 😀 ciste psycho 🫣😀
@janulik2008 vždy platia ale ceny ktoré sú v predajni....
@klarissa25 ahoj tuším ty pracuješ v Lidl je to správne? Vďaka