Lidl - nákup s kočíkom

29. aug 2022

Ahojte ženy ako prosím vás riešite keď potrebujete spraviť nutne nákup väčší v Lidli ale máte kočík s babom? Keďže tam nie sú také tie male klasické do ruky. Napr keď potrebujete kúpiť zemiaky a takéto väčšie veci?

zildo
29. aug 2022

Idem s kocarom a nákup si dávam do košíka pod kocarom🤷

tbd
29. aug 2022

Veď normálne, do košíka pod kočíkom.

stellarstar
29. aug 2022

Dúfam že túto otázku nemyslíš vážne?

klarissa25
29. aug 2022

@stellarstar hlavne ze anonymne 😅🤦‍♀️

pondelok01
29. aug 2022

Zavesim si platenu tasku na kocik, a nakup davam tam, tazsie veci rovno dole do kocara

babovka2321
29. aug 2022

Vesam si latkovu tasku na madlo (prevliekam tasku cez "usko", nema sancu spadnut)...

zuziiiii
29. aug 2022

Idem s kočíkom, mam takú väčšiu látkovú tašku do tej hádžem nákup a potom vyložím z tašky nákup na pás. Akurát v nedeľu som bola dve tašky plne som mala 4l olej, plienky 3 balenia, vlhčené, ovocie, salámy, syr atď,

pallacinka29
29. aug 2022

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ by ma zaujimalo, kde pracuje takato “elita” naroda…

mam1na
29. aug 2022

Na kočiar si zaves také tie háčiky a upevni tašku, alebo cez celú rukoväť veľkú Kaufland či DM tašku, takú tú recyklovateľnú pevnú, čo má dlhočizné ušiská. Ja som napr. chodila šopig s trekovyym TFK kočaaarom a tam mi nič do toho košíka väčšie nevošlo. Keby za tebou chodil sbs-kár, povedz, že si hádžeš nákup do tašky, potom vyberieš všetko na páse. 😉👍
Aj na striešku som ukladala napr. toaleťáky, kuchynské utierky, plienky. 🤝🍀
Nemáš zač. 😊

sissy27
29. aug 2022

Úplne tak isto ako v Kauflande alebo v hocijakom inom obchode 🤷‍♀️😂
Akože s ľudstvom to fakt ide dolu vodou, jaskynní ľudia boli na tom podstatne lepšie tuším 🙈

autor
29. aug 2022

@stellarstar myslím to vážne pretože ja tam nerada dávam nákup ešte v obchode lebo mi to je blbé mám potom pocit že sa na mňa všetci pozerajú ako keby kradnem

autor
29. aug 2022

@mam1na dakujem 🙂

autor
29. aug 2022

@sissy27 no tak isto ja napr nie pretože napr v tescu a bille majú malé košíky do ruky kdežto v lidli by som musela okrem kočíka tlačiť aj velký vozík ....a dole do priestoru pod kočík nechcem dávať nákup ešte v obchode ....neviem prečo hned každý musí byť arogantný ...ved ked ti to príde ako hlúpa otázka tak na ňu neodpovedaj

lamonita
29. aug 2022

Ja som si tiež nedovolila vkladať nezaplateny tovar dole do košíka. Pýtala som sa na to dokonca predavačky v lidli a ta mi povedala ze Nie, dole do kosa si to nemám dávať.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Takže s kočíkom do lidla len na menšie nákupy. Smola. Alebo sa ovešaj taškami čo to da

sissy27
29. aug 2022

@lamonita a aj pre autorku: je to úplne normálne dávať si nákup do kočíka úplne rovnako ako dávať si ho do vlastnej nákupnej tašky. Fungujem tak vyše 20 rokov a nikdy mi na to nikto pol slova nepovedal. Nevidím dôvod brať si vozík alebo košík, ktorý predomnou kadekto ochytal a umytý nebol “od Kuvajtu napadení”. A rovnako to robí XY ďalších ľudí.
Socík, kedy sa do obchodu nesmelo bez košíka, už dávno skončil.

beata_k
29. aug 2022

A presne pre toto nechodim do Lidla s kocikom 😃 Ak by som musela, tak dam nakup do kocika.

stellarstar
29. aug 2022

Neboj sa nie si jediná matka s dietatom na Slovensku

selest
29. aug 2022

Kym si nemala dieta riesila si v obchode kam ludiac s kocikom davaju nakup? Predpokladam ze si si ich ani nevsimla. Ani teba si nikto nevsima. Nakupujem do kosika, podla toho viem kolko sa zmesti a kolko mozem kupit. Ked mam menej tak dam na striesku alebo prosto do ruky. Robim to aj ked su male kosiky, nikto nikdy s tym nemal problem. Kocik vzdy vytlacim pri kase tak ako aj nakupny vozik aby sa predavacka vedela presvedcit ze som vsetko vylozila.

tbd
29. aug 2022

A aky je rozdiel dat si tovar do vlastnej tasky alebo do vlastneho kosika v kociku? Asi len ten, ze sa ti to bude pri pokladni lahsie vykladat- nemusis sa zohybat a po troche vykladat. Stale si vkladas nezaplateny tovar do "osobneho vlastnictva" cize stale je to akoby si kradla😀 alebo neviem ako by som to inak pomenovala. Bude sa ti to zdat len zo zaciatku blbe, tak ako mne 😀 potom si zvyknes aj ty, a aj sbskari na teba. A ostatni co na teba cumia, ak vobec, tak tí ti mozu byt ukradnutí💁

guliver19
29. aug 2022

Ze ty mas len osobitnu??

zildo
29. aug 2022

@guliver19 prečo ju hneď urážas? Portál pre mamičky,ale zhadzujete jedna druhú. Viem,že je to blbá otázka,ale keď nevie opýta sa. Na to sme tu,aby sme si poradili.

nika11103
29. aug 2022

Prečo sme my ženy na seba take zle ? Podľa mna položila celkom normálnu otázku , ja som takisto od maličkého malička naučená , že nakup patrí do vozíka košíka . A keď aa mi náhodou stane že nemám žetón a musím si dávať nakup do tašky , som z toho akoby nesvoja , to hneď musím byt hlúpa ? Ja ju chápem že jej to nepríde úplne po chuti dávať ten nezaplatený tovar do kocara presne tak ako chápem matky ktoré si dávajú do kočíka čo chcú a tiež ich neriešim . Položila pekne slušne otázku , nepýta sa či jej ublíži pohár ľadového čaju v tehotenstve …. Autorka , mozno skus nejakú krabicu , čo si položíš na kočík tak vyššie , ak by to slo . A ženy buďme ženami . Nie strIgami 👿

monkasponka
29. aug 2022

Ako mne by to bolo tiež blbe davať tovar kade tade, takže uplne normalna otazka. Ak sa vcitim do predavačky tak ta musi kontrolovať či je prázdny košik.Kočik je ťažšie okukavať. Nuż ale, ked Lidl nema male do ruky košiky, musia to akceptovať.

lamonita
29. aug 2022

@sissy27 my sme mladšie asi, no...😅

guliver19
29. aug 2022

@zildo uz pomaly ake otazky tu budu padat? Meda sa to citat. Ludia hlupnu, a je zarazajuce ze ma dieta a pyta sa takuto vec.tak potom ako si asi poradi s inymi zlozitejsimi vecami.

kobz
29. aug 2022

Je mi ta strasne luto, ako sa tu ine matky do teba pustili a hned maju potrebu ta tu urazat a zhadzovat ☹️ nechapem, to aj svoje deti vedu k takemuto vysmechu voci inym? A to tu fakt su niekedy hlupe otazky a nemaju potrebu takto niekoho zhodit. Mrzi ma to ☹️ ja mam pre teba pochopenie. Dole pod kociarom sme mali uplne len taky mini priestor, aj to uzatvaratelny, nie otvoreny kosik, hadzat to do tasky mi pripadalo nevhodne, presne preto, ze som sa citila ako taka zlodejka. Takze ak sa dalo, lidlu som sa s kociatom vyhybala, ak nie, ukladala som to kadetade po kociari, k nozkam som potom uz ozaj len taku tvrdu tasku zvykla polozit a rozlozit ju, aby bolo vidiet, ze to tam ukladam ako nakup, ale prijemne mi to ani nahodou nebolo, chodit takto oblozena. Vzdy ked sa dalo, som sla bud inam, kde bol aspon kosik do ruky, alebo autom, aby som mohla drobca dat bud do kosika, alebo s vajickom na kosik, ale teda 90% zacal nakupovat moj muz a to nam ostalo doteraz 😊. Takze asi som ti neporadila, ale aspon ti prejavujem spolupatricnost a prajem ti, nech si najdes dobry system 😊❤️

angel993
29. aug 2022

@guliver19 máš veľa možností a jednou z nich je nečítať, ďalšou čítať a nereagovať. Ty si si vybrala tú najhoršiu. Dať celému MK najavo aká si a pohladkať si ego na účet autorky.

sima1415
29. aug 2022

Normálne dole do kočíka - nemávam tam iné veci takže pri pokladni pozrie dole ako do nákupného vozíka a vybavené 🙂

luccija
29. aug 2022

Dole do kocika, alebo do velkej tasky pripevnenej o madlo.Raz som nechtiac ukradla rohliky, ktore som zavesila na srobik pri madle🙂netrp paranojou nikto na teba nepozera, ze ides kradnut

tatianamaria
29. aug 2022

Ja to tiež dávam do tašky alebo pod kočík. Keď tam nemajú košíky do ruky tak sa to nedá ináč. To nikto nebude mať problém s tým, že to nedavas do vozíka, keď máš kočík. Keby aj mal, tak môžeš povedať, že to nemáš ako vyriešiť a že môže chodiť s vozíkom za Tebou, keď mu to vadí. Bežne však chodia tak mamičky. Nikdy mi nikto nič na to nepovedal.