Prosim vas lidl bundy damske sedia podla konfekcie???
@lienka288 skus si kupit dve velkosti, ta ktora ti nebude dobra vratis. Vcera ma tu pobavila jedna diskusia ohladom vratenia veci z lidl e-shopu, pani sa sama nazvala mongolom a pomaly preklinala nakup cez e-shop a pritom je to naozaj take jednoduche a zadarmo. Len treba ist na tu postu.
@viestta ja to riesim tym, ze nohavice kupim 2 cisla, odbehnem vedla do obchodu, vyskusam v kabinke a vratim rovno to nesediace. Obcas oboje.
Trochu nepohodlne, ale da sa.
@lienka288 ich cislovanie sedi celkom na nemecke cislovanie. Takze mne su tam dobre veci 38-40. A ked su moc volne, oversized (co nemam rada), tak 36.
Velkost 42 beriem pri veciach, o ktorych viem, ze sa zrazia pri prani (vacsinou viskozove, ci lanove bluzky, topy). Kludne aj o 2 cm. Tak s tym pocitam.
A to v podstate (v zavislosti od strihu) sedi na to, co si kupujem bezne v obchode. Tiez 38-40, alebo tych 36, ci 42 podla potreby.
Bundu som si tam teraz online kupila na von so psikmi. A ked ratam so svetrikom, ci mikinou pod nou, tak 40 som si nechala. 38 bola uz prilis napresno.
@lienka288 kúpila som si odtiaľ jediný raz a sedela mi, bolo to dávno, neviem nakoľko zmenili šatstvo :D