Ahojte baby neviete koľko dni pred dátumom spotreby dávajú tieto - 30% nálepky na chladené veci? Alebo kedy to najlepšie vychytať? Niekedy kúpim veci aj 7dni ests v záruke s - 30% zľavou, mne sa to paci, kupujem len to co zjeme samozjeme
Ja som teraz v utorok 12.7. kúpila 6-balenie Actimelu s nálepkou 30%, dátum bol 15.7., možno tie nálepky dávajú vtedy, keď si všimnú, že sa blíži koniec spotreby, inak neviem ...
Závisí od toho ako im ostáva tovar a ako stíhajú lepit
Deň pred začiatkom novej akcie olepuju veci z končiacej akcie ..to znamená že keď je od pondelku americký tyzden v nedeľu chystajú akciu na nasledujúci pondelok napríklad na retro týždeň...ak zostalo s amerického týždňa pár veci ktoré im zaberajú miesto v akčnom regáli v chladničke napr tak to v nedeľu olepia zľavou ...inak myslím že chladené veci,ktoré sú stálym tovarom a končí im spotreba olepuju 2 dní vopred pred uplynutím minimálnej trvanlivosti....
Takto to bolo keď som tam robila ,ak sa.im nič nezmenilo
Záleží od konkrétneho produktu. Je rozdiel veci ktore Lidl bezne nepredáva a bežný sortiment..
@bobo2433 neviem kedy si tam robila ale takto že 2 dní pred skončením doby to nie je už riadne dlho.
@klarissa25 a koľko deň pred?
@bobo2433 každý produkt v chladenom to ma inak...
@klarissa25 tak pardon aktualizujem , neiktore 6dni pred a neiktore 4dni ....
@bobo2433 áno niektoré aj 10 dní. Niektoré 2, 1 ... Je to rôzne
to bude individuálne, aj kedy zbadajú, aj koľko toho majú. Ak niekoľko kartonov dajú aj 5 dní vopred, ak napríklad pár kusov minie sa aj deň pred koncom záruky. A skôr nemusia ani vždy zbadať. často vidím mliečne napríklad aj čo o 5-6 končí záruka za plnú cenu.