Dobrý deň. Našiel by sa tu študent alebo bývalý študent, ktorý študuje/študoval na hotelovej akadémii? Potrebujem vypracovať libreto, banketový spôsob obsluhy. Potrebovala by som to iba ako vzor, pretože nemám poňatia ako začať. Ak by ste niekto mali vypracované libreto a poslali by ste mi ho, veľmi by mi to pomohlo.
Vopred ďakujem 🙂
Dobrý deň monika737 poprosím Vás o zaslanie libreta, potrebovala by som to do školy ako pomôcku k seminárnej práci, poprosím zaslať na mail: tina.vargova@centrum.sk, veľmi mi to pomôže ako vzor, moja téma je: Moje zásnuby.
Ďakujem veľmi pekne
Kristína
@rasto96
@kristina226688 čítam to až teraz , ale rada zaslem 🙂
Ahojte, ak by mal možnosť niekto poslať vypracovane Libreto aj mne ako vzor budem veľmi povďačný.
@monika737 Dobrý môj e.mail je r.oravec16@gmail.com
@monika737 mohla by si mi prosím ťa poslať bola by som ti veľmi vdačná 🙂 kikus007@centrum.sk
@monika737 Ahoj, ešte to máš prosím ťa? Pošli mi to na E-mail: zopei@icloud.com, Díky 🙂
Ahoj @monika737 mohla by som ta poprosit aby si mi poslala libreto lebo netusim jak to mam spravit a termin odovzdania sa mi velmi blizi lebo odovzdat to mam 9.6 a temy sme si lisovali mozno 2 tyzdne dozadu velmi by mi to pomohlo dakujem
moj email je mafa11@centrum.sk
Dobrý deň, @monika737 mohla by som aj ja poprosiť to libreto ...lebo ani ja netuším ani ako začať ..veľmi by mi to pomohlo. Na E-mail miky.21111997@gmail.com
Ďakujem 🙂
dobry den Potrebujem vypracovať libreto, banketový spôsob obsluhy. Potrebovala by som to iba ako vzor, pretože nemám poňatia ako začať. Ak by ste niekto mali vypracované libreto a poslali by ste mi ho, veľmi by mi to pomohlo. vopred dakujem
@monika737 aj mne by ste to poslali je to velmi surne dakuje.
Dobrý večer chcela by som sa informovať našiel by sa tu niekto kto by mal libreto ako vzor vypracované a vedel mi to poslať ak by bol taky zlatý
Ahojte 🙂 aj ja sa snažím vypracovať libreto..Mal by niekto?
Dobrý deň, prosím má niekto vypracované libreto ? Potrebovala by som ho použiť ako vzor na záverečnú skúšku, lebo vôbec neviem ako to napísať, som z toho jeleň. Ak ho máte tak mi ho pošlite na e-mail: nikola.palenikova2016@gmail.com
Vopred Ďakujem. 🙂
@monika737 poslali by ste prosím aj mne to libreto ? Potrebovala by som ho ako vzor na skúšky, pretože vôbec neviem ako to napísať, môj e-mail: nikola.palenikova2016@gmail.com
Vopred Ďakujem. 🙂😉
@monika737 Ahoj. Chcela by som sa opýtať či to libreto ešte máš potrebujem vedieť, ako mám začať.