Ahojte...Obraciam sa na Vás s obrovskou prosbou...Nájde sa tu niekto kto študoval alebo študuje na Hotelovej Akadémi a vedel mi mi poslať vzor ako ma vyzerať Libreto (Scenár Slávnostného Stolovania). Som študentkou na Hotelovej Akadémii posledný ročník a bohužiaľ to musíme mať pri záverečných skúškach, inak nebudeme pripustený je to podmienka ktorú nám oznámili 3 mesiace pred skúškami a ja nemám ani len poňatia čo to vlastne to Libreto je..Ak by sa našiel niekto kto by mi vedel pomôcť..Kľudne sa mi ozvite a ďakujem všetkým...Prajem pekný večer 🙂
mail: angelikahuslova123@gmail.com
@angelika000 prosim ta, mi nehovor ze ste sa neucili co je libreto. Ja som chodila na hotelku davno davno ale teda to, co je libreto sme sa ucili. Mi nehovor ze to od Vas chcu bez toho aby ste vedeli co to je.
ako neverim tomu, ze si tonedokazes vygooglit a do skusok sa pripadne opytat v skole, dostudovat si to. Kedze na hotelovej akademii, stolovanie je asi dost podstatna vec, neverim, ze ste sa to neucili. goolge mi vyhodil este aj rozlozenie "riadu" na stole.. MK si predsa nasla, aby si sa opytala 🙂)
google nic 🙂 lebo hodilo napr. toto a vyzera, ze by to mohlo pomoct, je tam napisane, co ma libreto obsahovat https://www.csoumi.edu.sk/images/2019_2020/koro...
ja som sice na hotelku chodila ale uz je to vela rokov a mali sme tie skusky inak