V poslednom case tu citam taketo pomenovania na peniaze. Kam peniazky, tam peniazky, aj vam to tak lezie na nervy?
Nie, nenudim sa a ano, mam aj ine problemy.
lóve, lováče, chechtáče, peňáze, many 😂 hlavne, nech su
@cocolino234 to je zlate ze prave ty toto pises o nenavratnom case, si vlezena v kazdej diskusii, tiez sa asi nudis🤐
boze prosim daj mi tolko volneho casu a slobody na taketo pi. oviny 🤣🤣 budem sa citit slobodna a znovu 12 rocna
@cocolino234 ano, ano, lebo su tu same duchaplne temy🙄, ci je krajsie meno Klotilda alebo Hortenzia, alebo ci mozem byt tehotna ked som mala vcera sex😉 vsetky temy su stupidne len ty si tu perla medzi osadenstvom👍
Anonym - nie je po tvojom, tak utocis?
Nie je jedno, kto tu kolko casu travi?? Mne sa nazory @cocolino234 pacia. Je to mlada holka, ma toho vela za sebou, ale na vsetko sa pozera realne. A ze rada komentuje? A co teba do toho???
@veronikaszabova bojuj dievca bojuj za cocolino, zastan sa jej💪
@viestta ty sa tiez nudis?
Prašule 😃
Anonym - joooj, ty musis byt v reale strasne unudena zakomplexovana zena. 🤦🤦
@viestta nechapem ako mozes mat tolko casu, ved si tu vzdy ked otvorim kona.
@beata_k to kojenie zas nevadi mne.
@veronikaszabova ano ano som zakomplexovana zena, komplexami prezrata skrz naskrz, nudim sa, preto mi obcas do hlavy pride iritujuca myslienka🙄
🤦🤦🤦🤦🤦
U nás len: mami prosím,potrebujem Eura 😬
Ty si tiez asi v kazdej riti,ked vies o i nych,ze su tu cely den a v kazdej teme 🙈
ano, tiez mi to lezie na nervy 🙂 Specialne, ked dominika cibulkova hovorila, ze ako svadobny dar nechcu ziadne dary, ale "peniazky" :D
@erienka no tak aspon nie som jedina, ktora riesi stupidity😍
@viestta
@petulda333 nie som tu casto, pisem, ze ked sem pridem, vzdy su tu aj tieto dve hviezdy. Ale asi je to len nahoda, tak to vyzera...
@cocolino234 tak niekedy by som radšej čítala takéto témy ako 82923tiu tému typu “Som tehotná?” “Vidíte tam ducha?” “Svokra” 😂
Peniazky mi nevadia,ale co neznasam a ide ma prekotit,ak niekto povie fest. Neznasam slovi fest