Lezenie s malými deťmi

btus
24. okt 2013

Ahojte mamičky lezkyne a horolezkyne. Keďže som vo fóre nenašla nič, čo by mi pomohlo, rozhodla som sa založiť túto diskusiu.
S manželom sme aktívny lezci (on viac ako ja). Teraz mame ročné dieťatko a na skaly sa nám veľmi spolu nedá chodiť, nakoľko je to s dcérkou problematické. A tak chodí liezť viac menej len on a ja len keď sa nám podarí dať dcérku ku starým rodičom, čo je tak raz za mesiac. Ak leziete, tak viete, že je to málo. Keďže som manželov najlepší parťák na skaly, tak je to trochu problém. Preto hľadám rodinku s podobným problémom. Mohli by sme si navzájom pod skalami zabaviť deti a aj si čo - to poliezť bez toho, že detičky budú "odložené". Alebo možete aj prispieť radami, ako to robíte ak s deťmi chodíte pod skaly. Vďaka za každý názor.

danjelca
24. okt 2013

@btus no určite osoby ktoré vám pod tou skalou povarujú a je 100% spoľah...lebo pri lezení mysel musí byť 100% tam na skale a nie niekde dolu.

vulka
24. okt 2013

@btus kým boli deti celkom maličké, tak sme nechodili v podstate vôbec. Teraz, keď má syn 6 rokov a dcéra 2, tak vždy berieme dakoho do partie, aby mal muž s kým poliezť. Popritom si polezie aj syn a ja sa zabávam s malou. Samozrejme akože "lezením". Štverá sa na balvany alebo tam kde sa jej dá, hoci v posladnej dobe sme už dávno neboli, lebo jej idolom sa stal peťo Sagan a denne "trénuje" na bicykli. Inak občas sme to riešili starými rodičmi, ktorých sme vzali na výlet. Ale občas to aj nevyšlo, lebo stará mama si chcela tiež poliezť 🙂
.

sue
24. okt 2013

@btus tu v BB mám kamošov, ktorí verím, že by sa možno aj pridali, aj keď teraz majú úplne malilinké novorodeniatko 🙂 Skús napísať eriqe 😉

btus
autor
24. okt 2013

@sue vdaka.